Рецепт Паска без глютену фото

Паска без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно, Тофу
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Алергія на глютен - не привід позбавляти себе великодніх традицій! Тому ділюся рецептом, як приготувати паску без глютену. Смак виходить незвичайним, але дуже цікавим!

Паска без глютену - це адаптація традиційного сирного паски, але без використання яєць, молочних продуктів та пшеничного борошна. Кумкват можна замінити на родзинки або курагу, а замість вівсяної муки взяти рисову або полб'яною, вони самі нейтральні на смак. Якщо тісто виходить дуже густим, то допустимо додати 40-50 мл. Рослинного молока або води.

  • Тофу - 250 грам
  • Банан - 1 штука
  • Вівсяна мука - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
  • Кардамон - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Глазур в порошку - 25 грам
  • Рослинна молоко - 1 Чайна ложка
  • Kumkvat - За смаком
  • Горіхи дроблені - За смаком (для прикраси )
  • Шоколад тертий - За смаком (для прикраси )
паска без глютену - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паска без глютену - фото крок 2
Кумкват замочіть в окропі на 10 хвилин.
паска без глютену - фото крок 3
Натріть цедру, потім вичавіть 3 ст.Л. Лимонного соку.
паска без глютену - фото крок 4
Подрібніть в блендері всі інгредієнти, крім кумквата, до однорідного стану. Перекладіть масу в окрему миску.
паска без глютену - фото крок 5
Обсушити і дрібно наріжте кумкват. Потім додайте в миску і перемішайте.
паска без глютену - фото крок 6
Заповніть формочки для кулечей на 3/4.
паска без глютену - фото крок 7
Випікайте паски в духовці при температурі 180 градусів близько години.
паска без глютену - фото крок 8
Розведіть глазур з рослинним молоком, намажте верхівки кулечей. Зверху посипте шоколадом і горіхами.
паска без глютену - фото крок 9
Паска без глютену готовий, смачного!

Схожі рецепти