Рецепт Ягідний пиріг без глютену фото

Ягідний пиріг без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня , Казахська кухня , Киргизька кухня
Ягоди, Молочні продукти
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Торти

Дуже смачний заливний тарт без цукру і глютену. Підійде для дотримуються дієти.

Кількість порцій: 8
  • Борошно рисове - 80 грам
  • Заголовок Бондюель - 40 грам
  • Яблуко - 50 грам
  • Топінамбур сироп - 1 Ст. Ложка (можна не додавати)
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Йогурт - 250 грам (густий йогурт типу грецького)
  • Куряче яйце - 1 штука (добірне)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль - 15 грам
  • Ягоди - 150 грам
  • Podslastitely - 5 грам(Prebiosvit фітнес або fajber)
  • Вершкове масло - 60 грам (можна замінити на ДХІ або кокосове)
1
Готовим основу:
Масло розтопити, яблуко очистити і погріти в мікрохвильовці 4 хвилини. Подрібнити яблуко і масло в блендері. Додати інші інгредієнти, замісити тісто, прибрати в холодильник на півгодини.

Коли тісто охолоне, розділити його на 2 частини. З однієї частини розкачати коло, покласти в форму. З іншої частини зробити ковбаски, а з ковбасок - бортики.

2
Готуємо начинку:
Усе, крім ягід, перемішати.

Викласти ягоди в форму, залити начинкою.

3
Випікати при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Остудити, прибрати в холодильник.

Схожі рецепти