Ягідний пиріг без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний заливний тарт без цукру і глютену. Підійде для дотримуються дієти.
Кількість порцій: 8
- Борошно рисове - 80 грам
- Заголовок Бондюель - 40 грам
- Яблуко - 50 грам
- Топінамбур сироп - 1 Ст. Ложка (можна не додавати)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Йогурт - 250 грам (густий йогурт типу грецького)
- Куряче яйце - 1 штука (добірне)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль - 15 грам
- Ягоди - 150 грам
- Podslastitely - 5 грам(Prebiosvit фітнес або fajber)
- Вершкове масло - 60 грам (можна замінити на ДХІ або кокосове)
1
Готовим основу:
Масло розтопити, яблуко очистити і погріти в мікрохвильовці 4 хвилини. Подрібнити яблуко і масло в блендері. Додати інші інгредієнти, замісити тісто, прибрати в холодильник на півгодини.
Масло розтопити, яблуко очистити і погріти в мікрохвильовці 4 хвилини. Подрібнити яблуко і масло в блендері. Додати інші інгредієнти, замісити тісто, прибрати в холодильник на півгодини.
Коли тісто охолоне, розділити його на 2 частини. З однієї частини розкачати коло, покласти в форму. З іншої частини зробити ковбаски, а з ковбасок - бортики.
2
Готуємо начинку:
Усе, крім ягід, перемішати.
Усе, крім ягід, перемішати.
Викласти ягоди в форму, залити начинкою.
3
Випікати при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Остудити, прибрати в холодильник.