Рецепт М'ятний соус фото

М'ятний соус
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ята
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Рецепти сироїдіння
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Соуси
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

М'ятний соус відмінно підходить до десертів. Особливо гарний він у коктейлях і до вершкового морозива. Готується він з м'ятного екстракту, води, цукру і аррорута або застигають заливки для торта. Вперед!

Опис приготування:

М'ятний соус можна зберігати в зачиненій посудині в холодильнику протягом кількох днів. А приготувати його - простіше простого. Треба розчинити всі складові соусу, перемішати їх і готово!

  • Цукор - 1 Склянка
  • Arrorut - 3 Ст. Ложки (можна замінити на застигає суху суміш для приготування заливки для торта)
  • Вода тепла - 2 склянки
  • Екстракт м'яти - 1/2 чайних ложки
  • Зелена харчова фарба - 3 краплі (можна не додавати)
м'ятний соус - фото крок 1
1. У невеликій мисці змішайте цукор, воду і аррорут. Перемішуйте до розчинення цукру.
м'ятний соус - фото крок 2
2. Надішліть миску з вмістом в мікрохвильовку на 6 хвилин. Перемішуйте після кожної хвилини.
м'ятний соус - фото крок 3
3. Виберіть з мікрохвильовки, додайте екстракт м'яти і фарбу. Перемішайте. М'ятний соус готовий!

Схожі рецепти