М'ятний соус
(покроковий рецепт з фото)
М'ятний соус відмінно підходить до десертів. Особливо гарний він у коктейлях і до вершкового морозива. Готується він з м'ятного екстракту, води, цукру і аррорута або застигають заливки для торта. Вперед!
М'ятний соус можна зберігати в зачиненій посудині в холодильнику протягом кількох днів. А приготувати його - простіше простого. Треба розчинити всі складові соусу, перемішати їх і готово!
- Цукор - 1 Склянка
- Arrorut - 3 Ст. Ложки (можна замінити на застигає суху суміш для приготування заливки для торта)
- Вода тепла - 2 склянки
- Екстракт м'яти - 1/2 чайних ложки
- Зелена харчова фарба - 3 краплі (можна не додавати)
1. У невеликій мисці змішайте цукор, воду і аррорут. Перемішуйте до розчинення цукру.
2. Надішліть миску з вмістом в мікрохвильовку на 6 хвилин. Перемішуйте після кожної хвилини.
3. Виберіть з мікрохвильовки, додайте екстракт м'яти і фарбу. Перемішайте. М'ятний соус готовий!