Бейлиз м'ятний
(покроковий рецепт з фото)
Flicking і шоколад - моя слабкість. І лікер з таким поєднанням мені здається просто чудовим. Його можна пити окремо від усього, а можна додавати в коктейлі. Зараз я покажу, як готується бейлиз м'ятний.
Оскільки я жінка, то пити лікери в великій кількості - не моє. Однак я знайшла спосіб, як ще застосувати цю смакоту! Все просто: я використовую лікер як просочення для тортів. Смак виходить неймовірний, рекомендую!
- Горілка - 200 мілілітрів
- Кора дуба - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
- Вершки 15-20% - 150 мілілітрів
- Молоко згущене - 150 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Шоколад темний - 50 грам
- М'ята - 5-7 штук (листочків)
Вершки збиваємо з ваніллю, додаємо в збиту масу згущене молоко. Знову збиваємо міксером наш майбутній коктейль. Після вливаємо настояну на корі дуба горілку.
Razminaem myatu, попередньо промивши її від пилу і бруду. Lomaem шоколад, кидаємо його в миску з м'ятою. Розтоплюємо на водяній бані, після чого вливаємо масу в вершково-горілчану рідина. Збиваємо і проціджуємо.
Прибираємо коктейль в холодильник на півтори години. Перед подачею обов'язково збиваємо його. Наш чудовий коктейль готовий!