Тропічний смузі
(покроковий рецепт з фото)
Європейська кухня
,
Італійська кухня
,
Американська кухня
,
Бразильська кухня
,
Гавайська кухня
,
Англійська кухня
,
Аргентинська кухня
Тропічний смузі - густий коктейль з тропічних фруктів, при цьому частина з них повинна бути в замороженому вигляді. Тоді коктейль виходить густий, в міру холодний, оксамитовий. Це корисно і здорово!
Для приготування тропічного смузі знадобиться: апельсиновий сік, йогурт і тропічні фрукти. Рекомендую використовувати заморожені тропічні фрукти - все або частину з них. Фрукти можна купити в сезон запас і заморозити кубиками. Потім просто збити все в блендері і смузі готовий!
- Апельсиновий сік - 1/2 склянки
- Йогурт - 1 Склянка
- Манго - 2 штуки
- Персики нарізані морожені - 2 склянки
- Банан - 1 штука
- Мед - - За смаком
1. Приготуйте інгредієнти для смузі. Морожені фрукти бажано вибрати з холодильника заздалегідь. Йогурт використовуйте натуральний, без смакових добавок.
2. Очистіть і наріжте банан, манго. Викладіть їх в блендер. Додайте морожені персики. Залийте фрукти апельсиновим соком (у мене свіжовичавлений) і йогуртом. Додайте ложку (або більше) меду.
3. Почніть збивати інгредієнти блендером на повільній швидкості, поступово збільшуючи. Смузі повинен вийти однорідним, без шматочків.
4. Готовий смузі перелийте у високі склянки.
5. Подавайте тропічний смузі відразу ж. Смачного!