Тропічний салат з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Тропіки асоціюються у нас зі свіжими фруктами і яскравими смаками. І мені часто хочеться зануритися в цю атмосферу, щоб згадати відпустку з сім'єю. Такий настрій навіяло мені цей незвичайний рецепт.
Якщо ви любите поєднання солодкого з м'ясом птиці і пряними нотками, то вам точно сподобається моя варіація страви. Як приготувати тропічний салат з куркою, описано в моїй покрокової інструкції. Свіжий, оригінальний і яскравий варіант, який зачепить своїм смаком. Ви точно захочете повторити його!
- Куряче філе - 300 грам
- Майонез - 100 грам
- Селера, стебла - 100 грам
- Манго - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Листя салату - 3-4 штук
- Мигдаль нарізаний - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Грудку промийте, обсушити і наріжте кубиками.
Обсмажте курку в розігрітій олії протягом 5 хвилин, помішуючи, щоб вийшла рум'яна кірочка.
Потім в сковороду влийте воду, додайте сіль і каррі (0, 5 чайної ложки). Гасіть грудку 10 хвилин на повільному вогні.
Манго почистіть і наріжте скибочками.
Нарізаний мигдаль обсмажте на сухій сковороді 3-4 хвилини, помішуючи.
Селера наріжте кільцями.
Зробіть заправку з майонезу, перцю, солі і каррі. А також додайте сік одного лайма. Добре перемішайте.
Перемішайте всі інгредієнти і додайте заправку. Викладіть страву на листя салату. Смачного!