Рецепт Стейк з баранини на сковороді фото

Стейк з баранини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий і швидкий спосіб приготувати соковитий і апетитний стейк з баранячого м'яса. Головний секрет - знайти хороший шматочок м'якоті. Решта - справа техніки. Дивіться рецепт.

Опис приготування:

При приготуванні стейка головне - гарненько розігріти сковороду. Баранина повинна бути свіжою.

Отже, приступаємо до приготування стейка з баранини на сковороді:

1. М'ясо помийте і поріжте на великі плоскі шматки (стейки) товщиною близько 2 см.

2. Кожен шматок баранини змастіть оливковою олією і обсмажте на добре розігрітій сковороді протягом 3-4 хвилин з кожного боку.

3. Гарячий стейк викладіть на тарілку, зробіть невеликий надріз ножем і влийте в нього чайну ложку бальзамічного оцту. Дати 5 хвилин постояти.

4. Цього часу вистачить, щоб зробити до стейку з баранини простий салат. Листя зеленого салату помийте, обтрусіть зайву рідину і крупно поріжте. Заправте салат лимонним соком, парою столових ложок оливкової олії, сіль і перцем за смаком.

Подавайте баранячий стейк на стіл разом з салатом.

Смачного!

  • Баранина - 600 грам
  • Бальзамічний оцет - 4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Пучок зеленого салату - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
При приготуванні стейка головне - гарненько розігріти сковороду. Баранина повинна бути свіжою.

Отже, приступаємо до приготування стейка з баранини на сковороді:

1. М'ясо помийте і поріжте на великі плоскі шматки (стейки) товщиною близько 2 см.

2. Кожен шматок баранини змастіть оливковою олією і обсмажте на добре розігрітій сковороді протягом 3-4 хвилин з кожного боку.

3. Гарячий стейк викладіть на тарілку, зробіть невеликий надріз ножем і влийте в нього чайну ложку бальзамічного оцту. Дати 5 хвилин постояти.

4. Цього часу вистачить, щоб зробити до стейку з баранини простий салат. Листя зеленого салату помийте, обтрусіть зайву рідину і крупно поріжте. Заправте салат лимонним соком, парою столових ложок оливкової олії, сіль і перцем за смаком.

Подавайте баранячий стейк на стіл разом з салатом.

Смачного!

Схожі рецепти