Рецепт Стейк з горбуші на сковороді фото

Стейк з горбуші на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Смачна, м'яка і ароматна рибка і без особливого клопоту. Простий і легкий рецепт приготування горбуші.

Опис приготування:

Смачна все-таки риба горбуша. Але іноді вона виходить сухуватою. Я пропоную вам приготувати стейки горбуші на сковороді у цій простому рецептом. Результат буде чудовим. Риба вийде соковитою і ніжною, а плюс до неї у вас буде ще й соус, який чудово підійде до будь-якого гарніру. А ще в нього смачно вмочати хлібець. Готуємо і насолоджуємося смачним блюдом.

  • Горбуші - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1, 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 1
Чистимо рибу і нарізаємо на стейки.
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 2
В поліетиленовий пакет насипаємо борошно, сіль і перець. Струшуємо, щоб все перемішалося.
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 3
А тепер викладаємо в пакет з борошном рибні стейки і хорошенечко перетрушувати-перемішуємо. Таким чином рибка вся буде в паніровці і руки у вас залишаться чистими:)
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 4
Нагріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо стейки горбуші до рум'яної скоринки. Смажимо на вогні більше середнього. Викладаємо обсмажені стейки на тарілку.
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 5
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо цибулю до легкого золотистого кольору, потім додаємо до нього майонез.
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 6
Розмішуємо і даємо соусу покипіти 1-2 хвилини.
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 7
Викладаємо обсмажені стейки в соус.
стейк з горбуші на сковороді - фото крок 8
Тушкуємо хвилини 4, потім перевертаємо стейки на інший бік і тушкуємо ще 3-4 хвилини.

Схожі рецепти