Стейк з горбуші на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, м'яка і ароматна рибка і без особливого клопоту. Простий і легкий рецепт приготування горбуші.
Смачна все-таки риба горбуша. Але іноді вона виходить сухуватою. Я пропоную вам приготувати стейки горбуші на сковороді у цій простому рецептом. Результат буде чудовим. Риба вийде соковитою і ніжною, а плюс до неї у вас буде ще й соус, який чудово підійде до будь-якого гарніру. А ще в нього смачно вмочати хлібець. Готуємо і насолоджуємося смачним блюдом.
- Горбуші - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1, 3 чайних ложки
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
Чистимо рибу і нарізаємо на стейки.
В поліетиленовий пакет насипаємо борошно, сіль і перець. Струшуємо, щоб все перемішалося.
А тепер викладаємо в пакет з борошном рибні стейки і хорошенечко перетрушувати-перемішуємо. Таким чином рибка вся буде в паніровці і руки у вас залишаться чистими:)
Нагріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо стейки горбуші до рум'яної скоринки. Смажимо на вогні більше середнього. Викладаємо обсмажені стейки на тарілку.
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо цибулю до легкого золотистого кольору, потім додаємо до нього майонез.
Розмішуємо і даємо соусу покипіти 1-2 хвилини.
Викладаємо обсмажені стейки в соус.
Тушкуємо хвилини 4, потім перевертаємо стейки на інший бік і тушкуємо ще 3-4 хвилини.