Рецепт Аргентинське м'ясне рагу фото

Аргентинське м'ясне рагу
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування м'ясного рогу.

Кількість порцій: 6
  • Фарш з яловичини - 350 грам
  • kopčënye sardel'ki - 300 грам
  • Мисливські ковбаски - 300 грам
  • Варёноеопчёная ковбаса - 300 грам
  • Білі хлібні крихти - 0, 5 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Велика цибулина - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Біла консервована квасоля - 400 грам
  • Червона консервована квасоля - 400 грам
  • Очищених томатів у власному соку - 500 грам
  • Свіжих гострих перчика чилі - 2 штуки
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Кукурудзяної олії - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
аргентинське м'ясне рогу - фото крок 1
Цибулю і часник очистити. Одну цибулину. Часник і половину одного чилі подрібнити і змішати з фаршем
аргентинське м'ясне рогу - фото крок 2
Додати хлібні крихти, яйце і сіль. Ретельно вимісити і зліпити кульки з волоський горіх. Помістити їх на піднос і поставити в холодильник.
аргентинське м'ясне рогу - фото крок 3
Приготувати соус. Частину, що залишилася цибулину і перці нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 ст. L. Розігрітого масла. 5 хв. Додати томати і готувати, періодично помішуючи, 10 хв.
аргентинське м'ясне рогу - фото крок 4
Квасоля промити і додати в соус, перемішати і зняти з вогню.
аргентинське м'ясне рогу - фото крок 5
Нарізати сардельки і ковбаски кружальцями завтовшки 1 см. Ковбасу нарізати скибочками такої ж товщини.
аргентинське м'ясне рогу - фото крок 6
Розігріти в сотейнику масло, що залишилося, обсмажити м'ясні кульки. 6 хв. Додати ковбасні вироби і готувати. Час від часу помішуючи. 5 хв. Влити приготований соус, перемішати і готувати 3-4 хв. Кінзу вимити. Обсушити і дрібно нарізати. Посипати готове рагу.

Схожі рецепти