Аргентинське м'ясне рагу
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування м'ясного рогу.
Кількість порцій: 6
- Фарш з яловичини - 350 грам
- kopčënye sardel'ki - 300 грам
- Мисливські ковбаски - 300 грам
- Варёноеопчёная ковбаса - 300 грам
- Білі хлібні крихти - 0, 5 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Велика цибулина - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Біла консервована квасоля - 400 грам
- Червона консервована квасоля - 400 грам
- Очищених томатів у власному соку - 500 грам
- Свіжих гострих перчика чилі - 2 штуки
- Пучок кінзи - 1 штука
- Кукурудзяної олії - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Цибулю і часник очистити. Одну цибулину. Часник і половину одного чилі подрібнити і змішати з фаршем
Додати хлібні крихти, яйце і сіль. Ретельно вимісити і зліпити кульки з волоський горіх. Помістити їх на піднос і поставити в холодильник.
Приготувати соус. Частину, що залишилася цибулину і перці нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 ст. L. Розігрітого масла. 5 хв. Додати томати і готувати, періодично помішуючи, 10 хв.
Квасоля промити і додати в соус, перемішати і зняти з вогню.
Нарізати сардельки і ковбаски кружальцями завтовшки 1 см. Ковбасу нарізати скибочками такої ж товщини.
Розігріти в сотейнику масло, що залишилося, обсмажити м'ясні кульки. 6 хв. Додати ковбасні вироби і готувати. Час від часу помішуючи. 5 хв. Влити приготований соус, перемішати і готувати 3-4 хв. Кінзу вимити. Обсушити і дрібно нарізати. Посипати готове рагу.