Рецепт Аргентинське печиво «Альфахорес» фото

Аргентинське печиво «Альфахорес»
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Тісто , Пісочне тісто , Ваніль
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Відмінний варіант смачного десерту. Розповім, як приготувати аргентинське печиво «Альфахорес». Воно виходить неймовірно ніжним, розсипчастим і тане в роті. Його аромат розноситься по всьому будинку!

Опис приготування:

Зробити таке печиво не так складно, як здається. В оригінальному рецепті використовується білий ром, але якщо плануєте давати його дітям, то від алкоголю варто відязикатися (але смак вироби від цього особливо не зміниться). Печиво можна прикрасити кокосовою стружкою або залишити так.

  • Заголовок для палітурки - 200 грам
  • Пшеничне борошно - 75 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 115 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Ваніль - За смаком
  • Згущене молоко - За смаком
  • Лимонна цедра - За смаком
  • Кокосова стружка - За смаком
аргентинське печиво
1. Вершкове масло заздалегідь використовую розм'якшене, викладаю його на тарілку, додаю цукор і ваніль за смаком.
аргентинське печиво
2. Блендером або віночком збиваю масло з цукром до утворення однорідної консистенції.
аргентинське печиво
3. Одне куряче яйце повністю вбиваю, а з другого додаю тільки жовток. Додаю до смаку лимонну цедру (1 чайна ложка).
аргентинське печиво
4. Збиваю масу віночком або міксером.
аргентинське печиво
5. В окремій мисці змішую пшеничну і кукурудзяну муку, додаю соду і розпушувач.
аргентинське печиво
6. Сухі інгредієнти всипав до масляної яєчної суміші, замішую тісто.
аргентинське печиво
7. Готове тісто обертають в харчову плівку і відправляю на 60 хвилин в холодне місце.
аргентинське печиво
8. Через годину дістаю тісто і розкочують його в пласт товщиною близько 5-7 міліметрів. Склянкою або формою вирізаю кружечки.
аргентинське печиво
9. Деко застеляють пергаментом, викладаю печиво і відправляю його в розігрітий до 170 градусів духовку на 15 хвилин. Готове печиво перекладаю на тарілку.
аргентинське печиво
10. Половину печива змащую вареним згущеним молоком.
аргентинське печиво
11. Другою половиною печива накриваю начинку. Деякі печива прикрашаю згущеним молоком і посипаю кокосовою стружкою. Смачного!

Схожі рецепти