Печиво по-американськи
(покроковий рецепт з фото)
Класичне американське печиво з шоколадною крихтою. Досить просте в приготуванні. І дуже смачне)))
Кількість порцій: 18-20
- Вершкове масло - 110 грам (м'яке)
- Коричневий цукор Містраль - 100 грам
- Білий цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 195 грам
- Сода - 12 чайних ложок
- Сіль - 12 чайних ложок
- Шоколад - 50 грам (можна взяти кондитерські шок.Каплі, горіхи, цукерки M& М & APOS; s)
Необхідні продукти.
Масло змішуємо з білим і коричневим цукром, збиваємо міксером до отримання однорідної маси.
Додаємо яйце і ванільний цукор, знову збиваємо.
Потім додаємо борошно, соду, сіль. Перемішуємо.
Шоколад рубаємо ножем.
Додаємо в тісто.
Викладаємо на деко коржики діаметром близько 4 см і висотою 1 см, на достатній відстані.
Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 8-10 хвилин. При випіканні печиво збільшиться майже вдвічі.
Дати печінкою трохи охолонути, потім акуратно лопаткою перекласти на тарілку.