Картопляний салат по-американськи
(покроковий рецепт з фото)
У цій страві немає особливих надмірностей або вишуканих продуктів, салат ситний і поживний. Варіантів рецепта, як приготувати картопляний салат по-американськи, дуже багато. Пропоную улюблену варіацію.
Страви американської кухні ситні, а порції великі, призначені для справжніх ковбоїв. Такий салат можна приготувати з розрахунку на велику компанію, поставити його в холодильник на довгий час, від чого він буде ще смачніше і соковитіше. Подавати блюдо можна в салатник, на салатних листках або в тарталетці. Рецептів цієї страви дуже багато, і кожна господиня може сміливо додавати або прибирати інгредієнти з основного рецепта.
- Цибулина - 1 штука
- Консервовані огірки - 3 штуки
- Майонез - 150 грам
- Сіль і мелений перець - За смаком
- Яйце - 6 штук
- Стебла селери - 1 штука
- Картопля - 6 штук
1. Відварюю картоплю і яйця, остуджують, чищу і нарізаю все невеликими кубиками, відправляю в миску і перемішую.
2. Роблю заправку для салату: дуже дрібно нарізаю консервовані огірки, стебло селери і цибулину, перекладаю все в окрему миску і заправляю майонезом, солю і перчу за смаком, перемішую.
3. Додаю заправку до картоплі і яйцям, гарненько перемішую, накриваю кришкою і ставлю в холодильник на 6-8 годин.
4. Перед подачею дістаю салат з холодильника за 10-15 хвилин, прикрашаю зеленню і подаю до столу.