Мариновані яйця по-американськи
(покроковий рецепт з фото)
Яйця - універсальний продукт. З них можна приготувати неймовірне безліч страв. Їх смажать, заварювати, pekut, але я запропоную незвичайний рецепт: як приготувати мариновані яйця по-американськи.
Мариновані яйця - досить незвичайний рецепт для нас. А ось у багатьох країнах готують цю вишукану закуску. Наприклад, відомі мариновані яйця по-американськи. Візьміть на замітку цей нескладний рецепт, особливо якщо ви вперше збираєтеся зробити таке блюдо. А далі - що підкажуть вам ваші вподобання і смаки, можна додавати різні спеції в маринад. Цікаві маринади додадуть знайомому продукту, вареним яйцям, абсолютно нові цікаві смаки, аромати і навіть інші кольори.
- Яйця - 6 штук
- Яблучний оцет - 100 мілілітрів(1ст. Ложка для варіння)
- Вода - 1, 5 L (для маринаду)
- Цукор - 50 грам
- Сік буряка - 1/2 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі - 3 штуки
Поставте яйця на вогонь, додайте ложку оцту і зваріть до готовності 4-5 хвилин.
Коли яйця зваряться, зніміть їх з вогню і дайте їм охолонути.
Тим часом підготуйте банку для маринування. Її потрібно простерилізувати в духовці або на пару.
Яйця очистити і покласти в га Banku. Вони обов'язково повинні бути холодні і всередині.
Приготуйте маринад: поставте каструлю з водою на вогонь, додайте сіль, цукор, оцет і дрібно нарізану перець чилі. Доведіть до кипіння і проваріть 10 хвилин.
Змішайте маринад з буряковим соком, процідіть і залийте банку з яйцями.
Закрийте кришкою банку і відправте в холодильник на 1-2 тижні.