Шашлик по-американськи
(покроковий рецепт з фото)
Секретний рецепт шашлику з ківі ми називаємо просто шашлик по-американськи. Друг якось сказав, що приготує на пікнік американський шашлик і з тих пір ми вважаємо, що він американський. Вкуснятина!
Приготувати шашлик по-американськи на природі можна за годину. М'ясо з ківі маринується досить швидко і виходить дуже соковитим і ніжним.
Головне правило приготування шашлику - не пересушить! Якщо м'ясо виділяє прозорий сік, то шашлик треба відразу знімати з вугілля, щоб він не був сухим.
- Свиняча шийка - 2 кілограма
- Цибуля - 4-5 штук
- Ківі - 2 штуки
- Пучок зелені - 1 штука
- Спеції, сіль - За смаком
М'ясо помити і обсушити.
Порізати м'ясо на шматки.
До м'яса додати цибулю і спеції, сіль.
Додати тертий ківі.
М'ясо добре перемішати, щоб цибуля пустила сік. Залишити маринуватися півгодини.
Коли вугілля будуть готові, м'ясо нанизати на шампури.
Смажити на вугіллі, постійно перевертаючи. Смачного!