Трубочки з лавашу, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Європейська кухня
,
Італійська кухня
,
Американська кухня
,
Бразильська кухня
,
Гавайська кухня
,
Англійська кухня
,
Аргентинська кухня
Дуже проста закуска. В якості начинки можна використовувати різні продукти, головне, щоб вони не були сирими. Я зробила трубочки з відвареним рисом.
Спочатку потрібно приготувати начинку для лаваша. Потім поріжемо лаваш смужками і закрутимо з начинкою в трубочки. Запікаємо в духовці. От і все!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Рис варений - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуємо продукти. Замість рису можна взяти картопляне пюре або гриби з сиром. Загалом - абсолютно будь-яку готову начинку.
З'єднуємо рис зі спеціями і зеленню. Додаємо сирий яєчний білок.
Жовток змішуємо зі спеціями і сіллю, якщо є кунжут, обов'язково додайте.
Нарізаємо лаваш невеликими широкими смужками. На край кожної кладемо начинку.
Звертаємо - і отримуємо ось такі трубочки.
Викладаємо їх на деко. За допомогою пензлика змащуємо зверху жовтком зі спеціями, відправляємо в духовку на 5-10 хвилин (200 градусів). Готовність визначайте по трубочках.
Трубочки готові. Знімаємо їх з аркуша і подаємо до столу . Смачного!