Рецепт Трубочки з лавашу, запечені в духовці фото

Трубочки з лавашу, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня , Американська кухня , Бразильська кухня , Гавайська кухня , Англійська кухня , Аргентинська кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, Фуршет
Страви з начинкою

Дуже проста закуска. В якості начинки можна використовувати різні продукти, головне, щоб вони не були сирими. Я зробила трубочки з відвареним рисом.

Спочатку потрібно приготувати начинку для лаваша. Потім поріжемо лаваш смужками і закрутимо з начинкою в трубочки. Запікаємо в духовці. От і все!

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Рис варений - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 1
Підготуємо продукти. Замість рису можна взяти картопляне пюре або гриби з сиром. Загалом - абсолютно будь-яку готову начинку.
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 2
З'єднуємо рис зі спеціями і зеленню. Додаємо сирий яєчний білок.
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 3
Жовток змішуємо зі спеціями і сіллю, якщо є кунжут, обов'язково додайте.
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 4
Нарізаємо лаваш невеликими широкими смужками. На край кожної кладемо начинку.
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 5
Звертаємо - і отримуємо ось такі трубочки.
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 6
Викладаємо їх на деко. За допомогою пензлика змащуємо зверху жовтком зі спеціями, відправляємо в духовку на 5-10 хвилин (200 градусів). Готовність визначайте по трубочках.
трубочки з лавашу, запечені в духовці - фото крок 7
Трубочки готові. Знімаємо їх з аркуша і подаємо до столу . Смачного!

Схожі рецепти