Трубочки з лавашу з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Європейська кухня
,
Італійська кухня
,
Американська кухня
,
Бразильська кухня
,
Гавайська кухня
,
Англійська кухня
,
Аргентинська кухня
Для ситного перекусу лаваш з різноманітною начинкою - це просто безпрограшний варіант. Рекомендую вам нехитрий рецепт трубочок з лаваша з начинкою на всі випадки життя!
Всім відома шаурма - це прекрасний приклад простий, але відмінною закуски з лаваша. Подібні рулетики або трубочки ви можете спокійно зробити і вдома. До речі, при приготуванні трубочок з лаваша з начинкою, ви можете сміливо додавати ті продукти, який вам найбільше подобаються!
- Лаваш - 1-2 штук
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Кальмари - 150 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Капуста - 200 грам
- Кріп, спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
Лаваш повинен бути свіжим, чорт забирай, немає. Можете порізати його на трикутники або квадрати.
З приводу начинки: капусту нашаткуйте, картоплю відваріть, зробіть пюре з кропом нарізаним, з корейської моркви злийте рідину. Кальмари я спочатку отварила, а потім обсмажити з половинкою лука на сковороді.
Беремо трикутник лаваша, змащуємо широкий край майонезом.
Викладіть шарами спочатку картоплю, потім морквину з капустою, а зверху - кальмари.
Акуратно загорніть в трубочки.
Обсмажте на сухій (або з зовсім невеликою кількістю масла) сковороді з усіх боків до золотистої скоринки.
Можете насолоджуватися готовими трубочками з лаваша з начинкою! Подавайте зі сметаною або аджикою. Смачного!