Рецепт Трубочки з лавашу фото

Трубочки з лавашу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня , Американська кухня , Бразильська кухня , Гавайська кухня , Англійська кухня , Аргентинська кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Трубочки

Лаваш - універсальний продукт. Його не тільки можна з'їсти замість хліба, але ще і приготувати з нього відмінну основу для апетитних закусок у вигляді трубочок з обсмаженою фаршем, паштет, м'ясом і т.Д.

Рецепт простий до божевілля і готується з тих інгредієнтів, які легко можна придбати в магазині або супермаркеті: лаваша, вершкового масла. Крім цих двох продуктів вам більше нічого не потрібно. Головне - накручуйте смужки лаваша на металеві трубочки, щоб отвори залишалися широкими, інакше ви не витягнете стрижень після запікання - трубочка буде ламатися.

  • Лаваш - 1 штука (тонкий, вірменський)
  • Вершкове масло - 30 грам
трубочки з лавашу - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Прогрейте духовку до 200 градусів.
трубочки з лавашу - фото крок 2
Лаваш розгорніть на робочій поверхні і наріжте його стрічками по 10-15 см. Шириною - це буде довжина трубочок. Накрутите стрічки два-три рази на металеву трубочку або стрижень, заготовки з фольги, відріжте частину стрічки і викладіть на деко або в форму швом вниз.
трубочки з лавашу - фото крок 3
Злегка розтопіть вершкове масло, обмажте їм викладені трубочки. Помістіть деко в духовку.
трубочки з лавашу - фото крок 4
Запечіть приблизно 10 хвилин і вимкніть нагрів. Вийміть форму, злегка остудіть блюдо і акуратно дістаньте кожен металевий стрижень, поки трубочка в повному обсязі охолола. Як тільки охолоне - буде ламатися і ви не зможете дістати металеву заготовку.
трубочки з лавашу - фото крок 5
Готові трубочки з лавашу викладіть на тарілку і начините їх тим, ніж вважаєте за потрібне. У будь-якому випадку блюдо можна зробити як солодким, начиняючи їх: збитими вершками, джемом, варенням, так і несолодким: паштет, салати, ковбасні нарізки.

Схожі рецепти