Хрусткі вафельні трубочки
(покроковий рецепт з фото)
Солодкі і хрусткі вафельні трубочки люблять все! Порадуйте себе і своїх близьких цими вкусняшками. Готуються швидко і просто. Такі трубочки можна начинити будь-яким кремом, джемом або вареним згущеним молоком.
Напевно, немає жодної людини, яка б не ласував в дитинстві смачними хрусткими вафельними трубочками. Ці ласощі з однаковою швидкістю зникали зі столу, якби вони були порожніми або з начинкою, чи не так? Пропоную вам рецепт приготування хрустких вафельних трубочок родом з дитинства. Рецепт простий, трубочки готуються легко і швидко. І не забудьте змастити вафельницу маслом перед випіканням першої вафлі.
- Маргарин - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2/3 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Розтопіть маргарин, додайте до нього яйця, ретельно перемішайте.
Додаємо цукор (звичайний і ванільний). Перемішуємо.
Додаємо борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Можна скористатися міксером.
Виходить красиве однорідне тісто: не рідким і не густе.
Викладаємо тісто в розігріту вафельниці, випікаємо вафлі до красивого кольору. Кількість тесту залежить від бажаного розміру трубочок. Але кладіть не більш столової ложки. І добре притисніть верхню кришку вафельниці.
І гарячими звертаємо вафлі в трубочку.
Якщо ви вирішили зробити трубочки з начинкою, начиняє їх кремом тільки після повного охолодження.