Вафельні трубочки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.
Як приготувати вафельні трубочки з начинкою? Часто задаю собі це питання, коли необхідно приготувати швидку закуску для фуршету або для робочого застілля. На допомогу приходять готові трубочки.
Опис приготування:
Такі трубочки можуть бути подані не тільки на банкетний стіл. Вони відмінно підійдуть до легкого застілля і виручать вас, якщо в двері несподівано постукають несподівано. Готувати їх легко і просто, а виглядають вони ефектно і на смак дуже вдалі. Начинку можна змінювати і доповнювати. Пробуйте!
- Вафельні трубочки - 10 штук
- Куряче м'ясо або куряча ковбаса - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Майонез - За смаком
- Куряче яйце - 3 штуки
- Петрушка - 1 пучок
Для приготування начинки відварене куряче м'ясо або курячу домашню ковбасу наріжте кубиком. Я взяла ковбасу. У неї легкий присмак багаття.
Відварені курячі яйця очищаємо і нарізаємо кубиком. Бажано всі продукти в начинці нарізати дрібно. Отвір у трубочки не надто велике. Великі шматочки начинки зруйнують форму трубочки.
Натріть на тертці сир. Я взяла кавказький сир типу Бринзи або Адигейського.
Сир, м'ясо і яйця помістіть в салатник. Заправте майонезом. Додайте трохи меленого чорного перцю. Перемішайте.
Готові вафельні трубочки наповніть отриманою начинкою.
Ось такі трубочки у нас вийдуть.
Подрібніть зелень. У крихту із зелені занурте кінчик трубочки.
Подайте трубочки до столу. Смачного!