Рецепт Трубочки вафельні фото

Трубочки вафельні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Вафлі , Трубочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

За цим рецептом готувала ще моя бабуся… Виходять дуже легкі і хрусткі вафлі.

Опис приготування:

Як приготувати смачні вафлі за допомогою вафельниці?

Насамперед зробимо тісто, а потім все піде швидко.

Масло розтопити на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, остудити, додати яйця, ванілін, цукор і добре перемішати.

Останньою додаємо борошно.

Час приготування тіста всього 7-10 хвилин (в залежності від вправності).

Для економії масло можна замінити маргарином, але з маслом вафлі виходять тонше.

Головне в цьому тесті - не перестаратися з борошном, тісто має бути консистенції рідкої сметани, інакше, коли ви їх будете згортати, трубочки будуть ламатися.

Починайте випікати вафлі в добре прогрітій вафельниці при температурі близько 200 градусів.

Готову гарячу вафлю загорніть трубочкою, інакше (якщо охолоне), вона не збереже форму.

  • Яйця - 5 штук
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
Як приготувати смачні вафлі за допомогою вафельниці?

Насамперед зробимо тісто, а потім все піде швидко.

Масло розтопити на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, остудити, додати яйця, ванілін, цукор і добре перемішати.

Останньою додаємо борошно.

Час приготування тіста всього 7-10 хвилин (в залежності від вправності).

Для економії масло можна замінити маргарином, але з маслом вафлі виходять тонше.

Головне в цьому тесті - не перестаратися з борошном, тісто має бути консистенції рідкої сметани, інакше, коли ви їх будете згортати, трубочки будуть ламатися.

Починайте випікати вафлі в добре прогрітій вафельниці при температурі близько 200 градусів.

Готову гарячу вафлю загорніть трубочкою, інакше (якщо охолоне), вона не збереже форму.

Схожі рецепти