Трубочки вафельні
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом готувала ще моя бабуся… Виходять дуже легкі і хрусткі вафлі.
Як приготувати смачні вафлі за допомогою вафельниці?
Насамперед зробимо тісто, а потім все піде швидко.
Масло розтопити на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, остудити, додати яйця, ванілін, цукор і добре перемішати.
Останньою додаємо борошно.
Час приготування тіста всього 7-10 хвилин (в залежності від вправності).
Для економії масло можна замінити маргарином, але з маслом вафлі виходять тонше.
Головне в цьому тесті - не перестаратися з борошном, тісто має бути консистенції рідкої сметани, інакше, коли ви їх будете згортати, трубочки будуть ламатися.
Починайте випікати вафлі в добре прогрітій вафельниці при температурі близько 200 градусів.
Готову гарячу вафлю загорніть трубочкою, інакше (якщо охолоне), вона не збереже форму.
- Яйця - 5 штук
- Вершкове масло - 180 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
Насамперед зробимо тісто, а потім все піде швидко.
Масло розтопити на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, остудити, додати яйця, ванілін, цукор і добре перемішати.
Останньою додаємо борошно.
Час приготування тіста всього 7-10 хвилин (в залежності від вправності).
Для економії масло можна замінити маргарином, але з маслом вафлі виходять тонше.
Головне в цьому тесті - не перестаратися з борошном, тісто має бути консистенції рідкої сметани, інакше, коли ви їх будете згортати, трубочки будуть ламатися.
Починайте випікати вафлі в добре прогрітій вафельниці при температурі близько 200 градусів.
Готову гарячу вафлю загорніть трубочкою, інакше (якщо охолоне), вона не збереже форму.