Вафельні трубочки м'які
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте на сніданок улюбленим або на полуденок всієї сім'ї смачні, м'які вафлі зі згущеним молоком. Показую, як приготувати вафельні трубочки м'які з допомогою вафельниці з простого рідкого тесту!
Хтось скаже, що вафлі обов'язково повинні бути товстими і квадратними, за типом льежских або бельгійських. Але вафельні трубочки - це не менш чудовий десерт. До речі, їх необов'язково робити солодкими або подавати з кремом із згущеного молока (як в моєму варіанті). Тісто виходить нейтральним, тому ви сміливо можете наповнити трубочки будь-якою начинкою!
- Вершкове масло - 200 грам
- Кефір - 0, 5 L
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 4 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Приготуйте тісто: в кефір додайте яйця і цукор.
Перемішайте акуратно віночком.
Масло вершкове розтопити і додайте до яєчної суміші.
Потім додайте борошно і соду.
Замісити тісто так, щоб не було грудочок. Виходить воно густіше млинцевого тесту.
Розігрійте вафельницу, змастіть маслом рослинним і випікайте вафлі до готовності. Загорніть в трубочки, поки вафлі ще гарячі.
Якщо хочете, можете приготувати до трубочкам простий крем із згущеного молока. Збийте згущене молоко з маслом вершковим.
Наповніть ложкою або за допомогою кондитерського мішка трубочки кремом, можете подавати.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!