Вафельні трубочки з солодкою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся сьогодні з вами рецептом приготування вафельних трубочок. Секрет в тому, що тісто має легко гнутися, поки тепле, а потім стати хрустким, коли ви його в трубочку звернете.
Розповім сьогодні як приготувати вафельні трубочки з начинкою в домашніх умовах. Вийде дуже смачно і ніжно - в гарячому вигляді вафлі будуть м'якими і пластичними, так що ви їх легко зможете скрутити трубочкою, а коли охолонуть - стануть більш щільними і хрусткими. Рекомендую!
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Начинка - За смаком
1
Яйця і цукор збиваємо міксером в пишну піну.
2
Додаємо розтоплене вершкове масло і борошно, перемішуємо.
3
Testo майже! Тепер за допомогою вафельниці готуємо вафлі.
4
Викладіть на край вафлі начинку, свернітеь трубочкою і подавайте до столу! Смачного!