Курячі трубочки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є конусні формочки для випікання трубочок, то чому б не урізноманітнити святковий або повсякденний вечерю м'ясними трубочками? дивіться, я розповім, як приготувати курячі трубочки!
Для 40 хвилин можна приготувати смачне м'ясне блюдо, а саме - "курячі трубочки з начинкою"! Начинку можна урізноманітнити спеціями або додаванням копченостей, грибів, мені подобаються сирні начинки. Вийшло соковито, смачно і незвично.
- Куряче філе велике - 2 штуки (дві половинки філе або одне велике ціле)
- Бринза - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Кріп порізаний - 1 Ст. Ложка
- Сметана або густий кефір - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 4-5 Ст. Ложок
1. Ретельно промийте куряче філе.
2. Кожне філе розрізати вздовж на дві частини. Відбийте добре молоточком.
3. Кожен шматочок філе посоліть за смаком, змастіть рослинною олією. Далі, за допомогою формочок для трубочок і кондитерської нитки, скрутіть куряче філе в трубочки.
4. Форму застеліть пергаментом або змастіть рослинною олією. Трубочки запаніруйте в сухарях і викладіть на деко. Випікайте в духовці, заздалегідь розігрітій до 220 градусів, 25 хвилин.
5. Тепер приготуйте начинку: поріжте кубиками солодкий перець, подрібніть зелень, бринзу розімніть виделкою або розкришите руками. Заправте сметаною або кефіром, перемішайте. За бажанням додайте спеції.
6. Готові курячі трубочки дістаньте з духовки, остудіть трохи, зніміть нитки. Наповніть начинкою і подайте до столу. Як гарнір підійде будь-яка розсипчаста каша, макаронні вироби, картопля, свіжі овочі або овочевий салат.
7. Приємного!
8. І разрезік!