Трубочки з вершковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування трубочок з начинкою їх жирних вершків, цукор та коньяк.
Ці хрусткі ароматні трубочки з начинкою безсумнівно матимуть успіх на будь-якій вечірці.
- Паличка масла - 1 штука
- Цукру - 1/4 склянки
- Коньяку - 1 Ст. Ложка
- Борошна - 3/4 склянки
- Солі - 1/8 чайних ложки
- Меленого імбиру - 1/4 чайних ложки
- Для начинки:жирних вершків - 2 склянки
- Цукру - 1/3 склянки
- Бренді - 2 Ст. Ложки
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером.
Розтопити вершкове масло в сковороді з патокою, цукром і коричневим цукром на середньому вогні, постійно помішуючи дерев'яною ложкою до появи бульбашок на поверхні. Варити протягом однієї хвилини, потім вимкнути вогонь.
Розтопити вершкове масло в сковороді з патокою, цукром і коричневим цукром на середньому вогні, постійно помішуючи дерев'яною ложкою до появи бульбашок на поверхні. Варити протягом однієї хвилини, потім вимкнути вогонь.
2. Додати борошно, імбир і сіль. Перемішати всі разом дуже швидко, потім змішати з коньяком.
3. Використовуючи ложку, викласти тісто на деко, роблячи по вісім штук печива на лист.
4. Запікати протягом 10 хвилин. Прибрати деко з духовки і дати охолонути протягом 2-3 хвилин.
5. Підняти акуратно по одному печінкою і згорнути в трубочки, використовуючи велику металеву ручку або прес для картоплі. Коли трубочки повністю охолонуть, заповнити їх вершковою начинкою.
6. Щоб приготувати начинку, змішати вершки, цукор і коньяк в мисці. Вершки повинні бути дуже холодними. Збити масу міксером на високій швидкості. Помістити крем в кондитерський мішок і заповнити начинкою трубочки. Відразу подавати.