Печінкові трубочки зі смачною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від печінкових тортиків як святковий закуски? Тоді вам варто дізнатися, як приготувати печінкові трубочки зі смачною начинкою - апетитне на вид і неймовірно смачна страва!
Здавалося б, що особливе можна приготувати з курячої печінки? Насправді це відмінний продукт - його можна використовувати навіть в якості основи для млинців. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати млинці з курячої і яловичої печінки з яєчної начинкою, блюдо ситне і просте в приготуванні. Його можна запросто подати на святковий стіл - млинці особливо гарні в розрізі.
- Куряча печінка - 500 грам
- Яловича печінка - 400 грам
- Яйце для тесту - 4 штуки
- Яйце для начинки - 10 штук
- Морква - 10 штук
- Цибуля - 4 штуки
- Молоко - 0, 5 L
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Курячу і яловичу печінку подрібніть блендером і перекладіть в миску. Посоліть і поперчіть печінку. Додайте збовтати віночком яйця. Додайте частину молока до суміші і просіяне борошно.
2. Перемішайте тісто віночком і додайте молоко, що залишилося. Перемішайте. Розігрійте сковороду з рослинним маслом на середньому вогні. Спечіть млинчики до золотистого кольору з обох сторін.
3. Підготуйте начинку: цибулю наріжте півкільцями і навпіл. Обсмажте цибулю на рослинній олії до прозорості. Посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте до цибулі терту на крупній тертці моркву і тушкуйте до її готовності.
Додайте до цибулі терту на крупній тертці моркву і тушкуйте до її готовності.
4. Додайте 1-2 ст. Ложки сметани, перемішайте і зніміть з вогню.
Відварені яйця і часник натріть на дрібній тертці. Додайте майонез, столову ложку сметани і перемішайте.
Відварені яйця і часник натріть на дрібній тертці. Додайте майонез, столову ложку сметани і перемішайте.
5. Викладіть млинці темною стороною вниз і змастіть тонким шаром яєчної начинки. На край млинчика викладіть 1 ст. Ложку засмажкою і скрутіть млинець рулетом.
6. Розріжте млинці навпіл і відправте в холодильник на 1 час. Смачного!