Рецепт Кабачки зі смачною начинкою фото

Кабачки зі смачною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Пропоную вам один з улюблених рецептів, як приготувати кабачки зі смачною начинкою. В "човнику" з соковитого кабачка - фарш із яловичини, ucho-сунелі, відварений рис, зверху - апетитна сирна скоринка.

Блюдо виходить соковитим, ароматним, смачним і ситним. Кабачки вибирайте молоді, середнього розміру. Кабачок при запіканні в духовці максимально зберігає свої корисні речовини.

  • Кабачок - 2-3 штук
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Мал - 1/2 склянки
  • Сік томатний - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Ucho-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон м'ясний - 200 мілілітрів
  • Сир твердих сортів - 120 грам
  • Чебрець - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
кабачки зі смачною начинкою - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Мал відварити в підсоленій воді (1 склянка) до готовності, відкиньте на сито, дайте охолонути. Овочі вимийте, цибуля очистіть.
кабачки зі смачною начинкою - фото крок 2
Лук подрібніть, обсмажте на розігрітій олії до м'якості, остудіть. З'єднайте в мисці фарш, Мал, цибуля, ucho-сунелі, сіль, перець мелений, томатний сік. Перемішайте.
кабачки зі смачною начинкою - фото крок 3
Кабачок розріжте на половинки. Зробіть "човники", видаліть серцевину і насіння кабачка за допомогою столової ложки. Помістіть "човники" в форму для запікання або глибоке деко.
кабачки зі смачною начинкою - фото крок 4
Наповніть човники начинкою. У форму додайте бульйон, лавровий лист і гілочку чебрецю, накрийте фольгою. Поставте кабачки з начинкою запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 35 хвилин.
кабачки зі смачною начинкою - фото крок 5
Зніміть фольгу, посипте начинку тертим сиром. Запікайте ще 10-15 хвилин при температурі 200 ° С.
кабачки зі смачною начинкою - фото крок 6
Подавайте з рубаним свіжим кропом. Смачного!

Схожі рецепти