Печінкові млинці з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати не тільки смачну, але і корисну закуску до святкового столу? Немає нічого простіше, якщо використовувати рецепт приготування печінкових млинців з начинкою з овочів.
Печінкові млинці з начинкою в домашніх умовах можуть бути з чим завгодно - грибами, сиром, овочами, яйцем і всім, що вам до душі. Це найпростіший варіант, який не вимагає особливих витрат, проте така начинка дуже смачна.
- Печінка - 500-600 грам
- Яйце - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед потрібно приступити до начинки. Морква вимити, очистити і натерти на середній або крупній тертці.
2. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. Це класичний рецепт печінкових млинців з начинкою, який завжди можна урізноманітнити за бажанням.
3. На сковороді розігріти олію і відправити туди овочі. На середньому вогні обсмажити овочі до готовності. При бажанні можна додати трохи перцю або солі за смаком.
4. Обсмажені овочі викласти зі сковороди і як слід остудити. Зелень вимити, просушити і подрібнити. Використовувати можна будь-яку свіжу зелень, яка є під рукою. З'єднати її з смаженими овочами і заправити невеликою кількістю майонезу (можна замінити сметаною). Все ретельно перемішати і відкласти поки на час.
5. Тепер можна приступати до млинців. Для цього потрібно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку (в блендері) печінку. Додати в отриману масу сіль і перець за смаком. Вбити яйця і як слід перемішати.
6. На сковороду налити трохи рослинного масла і вилити невелику кількість отриманого тесту. Щоб печінкові млинці з начинкою в домашніх умовах не ламалися, акуратно перевертати їх, підтримуючи з усіх боків.
7. Що стосується часнику, то його можна обсмажити разом з овочами або пропустити через прес і додати в уже готову начинку. Млинець рясно змастити начинкою і акуратно згорнути рулетиком. Надіслати в холодильник хвилин на 30-60, а потім подавати до столу.