Рецепт Свинина з базиліком фото

Свинина з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо, Свинина, Базилік
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Гарячі страви

Прекрасне поєднання базиліка і свинини. Приправи здатні підсилити і поліпшити смак страви, якщо вони правильно підібрані. Дуже рекомендую класичний рецепт свинини з базиліком.

Вирішила приготувати свинину з базиліком в домашніх умовах за традиційним рецептом - з травами. До вибору спецій завжди раджу підходити з особливою ретельністю, щоб не зіпсувати смак страви. В даному випадку використовуються прекрасні трави, які тільки підсилюють приголомшливий смак свинини в соусі.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Приправи - За смаком
  • Розмарин і паприки - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Базилік і зелень петрушки - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелений горошок - 3 щіпки
  • Томатна паста або сік - 2 Ст. Ложки
свинина з базиліком - фото крок 1
1. Наріжте м'ясо, додайте до нього приправи, сіль і poperčite. Після цього залиште маринуватися його в спеціях і оливковій олії на півгодини.
свинина з базиліком - фото крок 2
2. Підготуйте зелень. Я брала різні варіанти: зелень петрушки, розмарин, базилік, зелена цибуля і кріп. Наріжте її дрібно і залиште осторонь.
свинина з базиліком - фото крок 3
3. Поки м'ясо смажиться, наріжте також овочі. В кінці смаження додайте їх до свинини і обсмажте на повільному вогні. Також додайте кілька ложок томатної пасти і ретельно все перемішайте. Мені більше подобається використовувати для цієї страви томатний сік.
свинина з базиліком - фото крок 4
4. Коли м'ясо згасити близько півгодини додайте до нього зелений горошок і нарубану зелень. Накрийте кришкою і доведіть до готовності близько 10 хвилин.
свинина з базиліком - фото крок 5
5. Ось і м'ясо готове! Поєднання свинини з травами і спеціями роблять блюдо чудовим і неймовірно смачним! Подавати м'ясо краще самостійно на шеляга зі свіжих овочів.

Схожі рецепти