Свинина з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне поєднання базиліка і свинини. Приправи здатні підсилити і поліпшити смак страви, якщо вони правильно підібрані. Дуже рекомендую класичний рецепт свинини з базиліком.
Вирішила приготувати свинину з базиліком в домашніх умовах за традиційним рецептом - з травами. До вибору спецій завжди раджу підходити з особливою ретельністю, щоб не зіпсувати смак страви. В даному випадку використовуються прекрасні трави, які тільки підсилюють приголомшливий смак свинини в соусі.
- Свинина - 1 кілограм
- Приправи - За смаком
- Розмарин і паприки - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Базилік і зелень петрушки - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Зелений горошок - 3 щіпки
- Томатна паста або сік - 2 Ст. Ложки
1. Наріжте м'ясо, додайте до нього приправи, сіль і poperčite. Після цього залиште маринуватися його в спеціях і оливковій олії на півгодини.
2. Підготуйте зелень. Я брала різні варіанти: зелень петрушки, розмарин, базилік, зелена цибуля і кріп. Наріжте її дрібно і залиште осторонь.
3. Поки м'ясо смажиться, наріжте також овочі. В кінці смаження додайте їх до свинини і обсмажте на повільному вогні. Також додайте кілька ложок томатної пасти і ретельно все перемішайте. Мені більше подобається використовувати для цієї страви томатний сік.
4. Коли м'ясо згасити близько півгодини додайте до нього зелений горошок і нарубану зелень. Накрийте кришкою і доведіть до готовності близько 10 хвилин.
5. Ось і м'ясо готове! Поєднання свинини з травами і спеціями роблять блюдо чудовим і неймовірно смачним! Подавати м'ясо краще самостійно на шеляга зі свіжих овочів.