Свинина по-тайськи з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Пікантність, ostrenьkoe, апетитне блюдо для шанувальників азіатської кухні. Якщо вам до душі прості і цікаві рецепти, зверніть увагу на цей варіант і повторіть його в домашніх умовах.
Навчу вас, як приготувати свинину по-тайськи з базиліком. Це відмінне блюдо для обіду або вечері, яке я раджу доповнити відвареним рисом і смаженим яйцем. Крім основних інгредієнтів також можна додати стручкову квасолю. Воно відмінно поєднується з фаршем, так що буде здорово. Якщо ви не любите гостре, виключіть чилі пасту з рецепта.
- Свинячий фарш - 400 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Шалот - 1 штука
- Перець чилі паста - 2 чайних ложки
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Базилік - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Розігрійте на сковороді олію і викладіть подрібнений часник і шалот. Обсмажте хвилинку, додайте фарш і смажте ще 3-4 хвилини, помішуючи. Влийте соєвий соус, додайте сіль і перець, чилі пасту. Викладіть стручкову квасолю на сковороду.
2. Смажте пару хвилин до повної готовності свинини. В кінці додайте вимитий і обсушенний базилік.
3. Перемішайте і через хвилинку свинина по-тайськи з базиліком може бути подана до столу.
Смачного!
Смачного!