Рецепт Свинина по-тайськи з базиліком фото

Свинина по-тайськи з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Пікантність, ostrenьkoe, апетитне блюдо для шанувальників азіатської кухні. Якщо вам до душі прості і цікаві рецепти, зверніть увагу на цей варіант і повторіть його в домашніх умовах.

Опис приготування:

Навчу вас, як приготувати свинину по-тайськи з базиліком. Це відмінне блюдо для обіду або вечері, яке я раджу доповнити відвареним рисом і смаженим яйцем. Крім основних інгредієнтів також можна додати стручкову квасолю. Воно відмінно поєднується з фаршем, так що буде здорово. Якщо ви не любите гостре, виключіть чилі пасту з рецепта.

  • Свинячий фарш - 400 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Шалот - 1 штука
  • Перець чилі паста - 2 чайних ложки
  • Стручкова квасоля - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Базилік - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
свинина по-тайськи з базиліком - фото крок 1
1. Розігрійте на сковороді олію і викладіть подрібнений часник і шалот. Обсмажте хвилинку, додайте фарш і смажте ще 3-4 хвилини, помішуючи. Влийте соєвий соус, додайте сіль і перець, чилі пасту. Викладіть стручкову квасолю на сковороду.
свинина по-тайськи з базиліком - фото крок 2
2. Смажте пару хвилин до повної готовності свинини. В кінці додайте вимитий і обсушенний базилік.
свинина по-тайськи з базиліком - фото крок 3
3. Перемішайте і через хвилинку свинина по-тайськи з базиліком може бути подана до столу.
Смачного!

Схожі рецепти