Свинина з курячою печінкою і базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка сама по собі дуже м'яка і ніжна, а тому готується дуже легко і просто. Аромат базиліка додасть страві неповторний, вишуканий аромат. Обов'язково спробуйте приготувати!
Це один з найсмачніших і перевірених рецептів приготування курячої печінки. Відмінний рецепт для сімейної вечері. Для більш ніжного смаку страви, можна додати в процесі приготування трохи сметани або вершків.
- Свинина - 300 грам
- Куряча печінка - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Базилік - 1 Пучков
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вода - 1 склянок
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину дрібно наріжте і обсмажте.
Додайте терту моркву і дрібно нарізану цибулю. Продовжуйте смажити все разом ще кілька хвилин. Потім на невеликому вогні доведіть м'ясо до готовності.
Додайте нарізану курячу печінку. Готуйте все разом хвилин 15. Довго печінку готувати не треба, так як вона стане жорсткою.
Додайте цибулю і базилік. А також борошно, розведену у воді. Все добре прогрійте і доведіть до загустіння.
Подавайте в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!