Рецепт Свинина з курячою печінкою і базиліком фото

Свинина з курячою печінкою і базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Птах , Курка , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Куряча печінка сама по собі дуже м'яка і ніжна, а тому готується дуже легко і просто. Аромат базиліка додасть страві неповторний, вишуканий аромат. Обов'язково спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Це один з найсмачніших і перевірених рецептів приготування курячої печінки. Відмінний рецепт для сімейної вечері. Для більш ніжного смаку страви, можна додати в процесі приготування трохи сметани або вершків.

  • Свинина - 300 грам
  • Куряча печінка - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Базилік - 1 Пучков
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вода - 1 склянок
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
свинина з курячою печінкою і базиліком - фото крок 1
Свинину дрібно наріжте і обсмажте.
свинина з курячою печінкою і базиліком - фото крок 2
Додайте терту моркву і дрібно нарізану цибулю. Продовжуйте смажити все разом ще кілька хвилин. Потім на невеликому вогні доведіть м'ясо до готовності.
свинина з курячою печінкою і базиліком - фото крок 3
Додайте нарізану курячу печінку. Готуйте все разом хвилин 15. Довго печінку готувати не треба, так як вона стане жорсткою.
свинина з курячою печінкою і базиліком - фото крок 4
Додайте цибулю і базилік. А також борошно, розведену у воді. Все добре прогрійте і доведіть до загустіння.
свинина з курячою печінкою і базиліком - фото крок 5
Подавайте в гарячому вигляді з будь-яким гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти