Дроб з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Дроб з курячою печінкою виходить дуже ароматним, ситним і володіє насиченим смаком. Смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Одним з найпопулярніших субпродуктів є куряча печінка. Страви з неї виходять дуже смачними, ніжними і поживними. Господині віддають перевагу цьому виду печінки, так як з ним не потрібно багато возитися. Куряча печінка завжди виходить не гіркою і особливо м'якої. А страви з неї цікавими та різноманітними. З вами я поділюся, як приготувати дроб з курячою печінкою.
- Печиво - 300 грам
- Куряче яйце - 5 штук(2 відварити )
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 0.5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Печінка помийте і поріжте. Обсмажте в невеликій кількості масла на сковороді.
Два яйця відваріть, чистий, razrezhyte половинки.
Три яйця змішайте з крохмалем і сметаною. Трохи солі, додайте спеції.
Форму для запікання змастіть маслом, посипте сухарями.
На дно викладіть половину смаженої печінки.
Зверху викладіть половинки яєць.
Далі залишилася печінку.
Залийте збитими яйцями зі сметаною.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Дістаньте з духовки. Нехай трохи відпочине. Потім вийміть з форми.
Наріжте дроб на порційні шматочки. Смачного!