Рецепт Дроб з курячою печінкою фото

Дроб з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Яйця , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дроб з курячою печінкою виходить дуже ароматним, ситним і володіє насиченим смаком. Смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Опис приготування:

Одним з найпопулярніших субпродуктів є куряча печінка. Страви з неї виходять дуже смачними, ніжними і поживними. Господині віддають перевагу цьому виду печінки, так як з ним не потрібно багато возитися. Куряча печінка завжди виходить не гіркою і особливо м'якої. А страви з неї цікавими та різноманітними. З вами я поділюся, як приготувати дроб з курячою печінкою.

  • Печиво - 300 грам
  • Куряче яйце - 5 штук(2 відварити )
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 0.5 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
дроб з курячою печінкою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
дроб з курячою печінкою - фото крок 2
Печінка помийте і поріжте. Обсмажте в невеликій кількості масла на сковороді.
дроб з курячою печінкою - фото крок 3
Два яйця відваріть, чистий, razrezhyte половинки.
дроб з курячою печінкою - фото крок 4
Три яйця змішайте з крохмалем і сметаною. Трохи солі, додайте спеції.
дроб з курячою печінкою - фото крок 5
Форму для запікання змастіть маслом, посипте сухарями.
дроб з курячою печінкою - фото крок 6
На дно викладіть половину смаженої печінки.
дроб з курячою печінкою - фото крок 7
Зверху викладіть половинки яєць.
дроб з курячою печінкою - фото крок 8
Далі залишилася печінку.
дроб з курячою печінкою - фото крок 9
Залийте збитими яйцями зі сметаною.
дроб з курячою печінкою - фото крок 10
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
дроб з курячою печінкою - фото крок 11
Дістаньте з духовки. Нехай трохи відпочине. Потім вийміть з форми.
дроб з курячою печінкою - фото крок 12
Наріжте дроб на порційні шматочки. Смачного!

Схожі рецепти