Дроб з курячої печінки

Дроб з курячої печінки
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цікава і смачна закуска з курячої печінки і яєць. Блюдо прийшло до нас з румунської кухні, але воно настільки просте, що з ним легко впорається будь-яка господиня. пробуємо?

опис приготування:

Додатково в дроб можете додати будь-яку зелень. Використовувати спеції я б не рекомендувала, так як дроб — це щось на зразок омлетной запіканки з шматочками печінки. Але дивіться на свій смак, а я розсаджені детально, як приготувати дроб з курячої печінки.

  • печінка куряча— 350 грам
  • яйця курячі— 4 штуки
  • кріп— 1 пучок(невеликий)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для змащування форми)
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
Дроб з курячої печінки - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Два яйця з чотирьох заздалегідь відваріть.

Дроб з курячої печінки - фото крок 2 печінка помийте, очистіть від плівок, наріжте невеликими шматочками і відваріть в підсоленій воді протягом 4-5 хвилин. Відкиньте на друшляк. Варені яйця наріжте шматочками.

Дроб з курячої печінки - фото крок 3 печінка, варені яйця і посічену зелень перемішайте. Викладіть у форму, змащену олією.

Дроб з курячої печінки - фото крок 4 Сирі яйця збийте віночком з сіллю і перцем за смаком. Залийте основу запіканки і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Дроб з курячої печінки - фото крок 5 Після запікання залиште дроб в формі на 20-25 хвилин, потім можна акуратно діставати і подавати до столу, порізавши порційно.

Дроб з курячої печінки - фото крок 6 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Дроб з курячою печінкою

Дроб з курячою печінкою

Дроб з курячою печінкою виходить дуже ароматним, ситним і володіє насиченим смаком. Смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді. опис приготування: Одним з найпопулярніших субпродуктів є куряча печінка. Страви з неї виходять дуже смачними, ніжними і поживними. Господині віддають перевагу ...

читати далі
Бефстроганов з курячої печінки

Бефстроганов з курячої печінки

Befstroganov — дуже популярна страва російської кухні, яке вже давно всім знайоме і любимо. В даному рецепті блюдо готується з курячої печінки, тушкованою з цибулею і зеленню в сметані. Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування бефстроганова з курячої печінки...

читати далі
Салат з курячої печінки з зеленим горошком

Салат з курячої печінки з зеленим горошком

Салат з курячої печінки з зеленим горошком — смачний і ситний салат на кожен день, який можна подавати і як основне блюдо замість м'яса з гарніром, якщо вам хочеться оригінального смаку. опис приготування: Коли мій чоловік вперше спробував цей салат, він сказав, що за смаком нагадує печінковий...

читати далі
Дієтичний паштет з курячої печінки

Дієтичний паштет з курячої печінки

Домашній паштет ... ну, що може бути смачніше і приємніше? Він готується на основі курячої печінки, овочів, вершків і яблучного повидла. Паштет можна намазувати на хлібець або просто їсти ложкою. опис приготування: Приготуємо дієтичний паштет з курячої печінки в домашніх умовах. Паштет готуєть...

читати далі
Фуа-гра з курячої печінки

Фуа-гра з курячої печінки

Побалувати себе смачним паштетом ви можете і без дорогої гусячої печінки. показую, як приготувати фуа-гра з курячої печінки — і навіть гурмани НЕ отгадают, з чого зроблений паштет! опис приготування: Фуа-гра, звичайно, традиційно готується з гусячої печінки. Але можна приготувати більш економн...

читати далі