Дроб з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Цікава і смачна закуска з курячої печінки і яєць. Блюдо прийшло до нас з румунської кухні, але воно настільки просте, що з ним легко впорається будь-яка господиня. Пробуємо?
Додатково в дроб можете додати будь-яку зелень. Використовувати спеції я б не рекомендувала, так як дроб - це щось на зразок омлетной запіканки з шматочками печінки. Але дивіться на свій смак, а я розсаджені детально, як приготувати дроб з курячої печінки.
- Печінка куряча - 350 грам
- Яйця курячі - 4 штуки
- Кріп - 1 пучок (невеликий)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змащування форми)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Два яйця з чотирьох заздалегідь відваріть.
Печінка помийте, очистіть від плівок, наріжте невеликими шматочками і відваріть в підсоленій воді протягом 4-5 хвилин. Відкиньте на друшляк. Варені яйця наріжте шматочками.
Печінка, варені яйця і посічену зелень перемішайте. Викладіть у форму, змащену олією.
Сирі яйця збийте віночком з сіллю і перцем за смаком. Залийте основу запіканки і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Після запікання залиште дроб в формі на 20-25 хвилин, потім можна акуратно діставати і подавати до столу, порізавши порційно.
Смачного!