Рецепт Дроб з курячої печінки фото

Дроб з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю

Цікава і смачна закуска з курячої печінки і яєць. Блюдо прийшло до нас з румунської кухні, але воно настільки просте, що з ним легко впорається будь-яка господиня. Пробуємо?

Додатково в дроб можете додати будь-яку зелень. Використовувати спеції я б не рекомендувала, так як дроб - це щось на зразок омлетной запіканки з шматочками печінки. Але дивіться на свій смак, а я розсаджені детально, як приготувати дроб з курячої печінки.

  • Печінка куряча - 350 грам
  • Яйця курячі - 4 штуки
  • Кріп - 1 пучок (невеликий)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для змащування форми)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
дроб з курячої печінки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Два яйця з чотирьох заздалегідь відваріть.
дроб з курячої печінки - фото крок 2
Печінка помийте, очистіть від плівок, наріжте невеликими шматочками і відваріть в підсоленій воді протягом 4-5 хвилин. Відкиньте на друшляк. Варені яйця наріжте шматочками.
дроб з курячої печінки - фото крок 3
Печінка, варені яйця і посічену зелень перемішайте. Викладіть у форму, змащену олією.
дроб з курячої печінки - фото крок 4
Сирі яйця збийте віночком з сіллю і перцем за смаком. Залийте основу запіканки і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
дроб з курячої печінки - фото крок 5
Після запікання залиште дроб в формі на 20-25 хвилин, потім можна акуратно діставати і подавати до столу, порізавши порційно.
дроб з курячої печінки - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти