Свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, у кожної господині є свій рецепт простого страви з курячою печінкою, адже це дуже поширений інгредієнт в кулінарії. Пропоную поєднувати печінку зі свининою - вийде дуже смачно!
З свинини і курячої печінки в винно-вершковому соусі виходить дуже смачна підлива, яку можна подати з будь-яким гарніром, наприклад, картопляним пюре, гречкой, рисом або кускус. Доповніть блюдо свіжою зеленню перед подачею і угощайтесь!
- Куряча печінка - 500 грам
- Свинина - 300 грам
- Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
- Зелена цибуля - 1 Пучков
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Свинину наріжте на невеликі шматочки і обсмажте.
Додайте нарізану курячу печінку і обсмажуйте всі разом протягом 5 хвилин.
Наполягати вино, якщо необхідно додайте трохи води. Гасіть на невеликому вогні хвилин 15. Додайте сіль і спеції за смаком.
Додайте нарізану зелену цибулю і вершки.
Доведіть м'ясо в соусі до кипіння і зніміть з вогню.
Смачного!