Рецепт Свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею фото

Свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Птах, Курка, Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Впевнена, у кожної господині є свій рецепт простого страви з курячою печінкою, адже це дуже поширений інгредієнт в кулінарії. Пропоную поєднувати печінку зі свининою - вийде дуже смачно!

З свинини і курячої печінки в винно-вершковому соусі виходить дуже смачна підлива, яку можна подати з будь-яким гарніром, наприклад, картопляним пюре, гречкой, рисом або кускус. Доповніть блюдо свіжою зеленню перед подачею і угощайтесь!

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 1 Пучков
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею - фото крок 1
Свинину наріжте на невеликі шматочки і обсмажте.
свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею - фото крок 2
Додайте нарізану курячу печінку і обсмажуйте всі разом протягом 5 хвилин.
свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею - фото крок 3
Наполягати вино, якщо необхідно додайте трохи води. Гасіть на невеликому вогні хвилин 15. Додайте сіль і спеції за смаком.
свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею - фото крок 4
Додайте нарізану зелену цибулю і вершки.
свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею - фото крок 5
Доведіть м'ясо в соусі до кипіння і зніміть з вогню.
свинина з курячою печінкою, тушкована у вині з зеленою цибулею - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти