Рецепт Тушкована курка з апельсином і зеленою цибулею фото

Тушкована курка з апельсином і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Птах , Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт тушкованою курки з апельсином і зеленою цибулею. Для гасіння використовуйте важку чавунну сковороду, і ви отримаєте апетитну золотисту скориночку.

Опис приготування:

Розігрійте духовку до 230 градусів. Нагрійте велику чавунну неглибоку сковороду протягом приблизно 1 хвилини.

Натріть курку сіллю. Розтопити масло в сковороді.

Обсмажте шматочки курки до золотисто-коричневого кольору, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

Додайте зелену цибулю, маслини, апельсинову цедру і сік в сковороду.

Випікайте в духовці від 15 до 20 хвилин.


  • Курка, розрізана на 10 частин - 1 штука
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Пучка зеленого лука, розрізаного навпіл поперек - 2 штуки
  • Зелених оливок без кісточок - 3/4 склянки
  • Смужок апельсинової цедри - 6 штук
Розігрійте духовку до 230 градусів. Нагрійте велику чавунну неглибоку сковороду протягом приблизно 1 хвилини.

Натріть курку сіллю. Розтопити масло в сковороді.

Обсмажте шматочки курки до золотисто-коричневого кольору, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

Додайте зелену цибулю, маслини, апельсинову цедру і сік в сковороду.

Випікайте в духовці від 15 до 20 хвилин.

Схожі рецепти