Тушкована курка з апельсином і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тушкованою курки з апельсином і зеленою цибулею. Для гасіння використовуйте важку чавунну сковороду, і ви отримаєте апетитну золотисту скориночку.
Розігрійте духовку до 230 градусів. Нагрійте велику чавунну неглибоку сковороду протягом приблизно 1 хвилини.
Натріть курку сіллю. Розтопити масло в сковороді.
Обсмажте шматочки курки до золотисто-коричневого кольору, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Додайте зелену цибулю, маслини, апельсинову цедру і сік в сковороду.
Випікайте в духовці від 15 до 20 хвилин.
- Курка, розрізана на 10 частин - 1 штука
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Пучка зеленого лука, розрізаного навпіл поперек - 2 штуки
- Зелених оливок без кісточок - 3/4 склянки
- Смужок апельсинової цедри - 6 штук
Розігрійте духовку до 230 градусів. Нагрійте велику чавунну неглибоку сковороду протягом приблизно 1 хвилини.
Натріть курку сіллю. Розтопити масло в сковороді.
Обсмажте шматочки курки до золотисто-коричневого кольору, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Додайте зелену цибулю, маслини, апельсинову цедру і сік в сковороду.
Випікайте в духовці від 15 до 20 хвилин.
Натріть курку сіллю. Розтопити масло в сковороді.
Обсмажте шматочки курки до золотисто-коричневого кольору, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Додайте зелену цибулю, маслини, апельсинову цедру і сік в сковороду.
Випікайте в духовці від 15 до 20 хвилин.