Курка з апельсином і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Курку можна готувати по-різному, надаючи кожного разу м'яса нові відтінки смаку і аромату. Одним з найбільш незвичайних і вдалих поєднань в стравах вважається курка з апельсинами.
Курка, приготована з апельсинами і цибулею, виходить смачною, пікантність, з апетитною скоринкою. Таке блюдо прикрасить і повсякденний, і святковий стіл. Курка просочується приємним ароматом цитрусових плодів і наділяється абсолютно новим «цікавим» смаком: трішки пікантним і слідкувати-гострим. Апельсини надають курячому м'ясу соковитість, якусь екстравагантність і яскравий колір.
- Курка - 1.5 кілограма
- Апельсин - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Приправа - 1 Ст. Ложка (для курки)
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти. Курку помийте і обсушіть, обробити на порції.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
Apelysin чистий, відокремте м'якоть від білих перегородок, розділіть м'якоть на невеликі шматочки.
Додайте подрібнену м'якоть апельсина до курки і цибулі. Потім додайте приправу і сіль.
Чашу мультиварки змастіть рослинною олією, викладіть в неї курку. Готуйте в режимі «Запікання» сорок п'ять хвилин. Курку обов'язково полийте в процесі соусом.