Швидкий киш з зеленою цибулею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий киш готується всього за 20 хвилин, а його запах буквально зводить з розуму!
Кількість порцій: 6
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Відварене м'ясо курки - 300 грам
- Зелена цибуля пучок - 1 частина
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Курине яйце - 2 штуки
Я поділяю тісто 2 рівні частини. Розгортаємо одну в коло і укладаємо в форму, щоб утворилися бортики.
Куряче м'ясо дрібніше, ріжемо зелена цибуля, приправляем все і втручається в фарш 1 куряче яйце і 4 ст. Ложки майонезу.
Другу частину тіста також розгортаємо в коло і викладаємо на одну його частину 1/3 начинки. Звертаємо рулетом і нарізаємо шайбочками товщиною в 2 см.
Ви викладений коло тесту в формі викладаємо шайбочки по бортику форми навколо.
Викладаємо решту начинку в серединку, змащуємо збитим яйцем все трояндочки і впроваджуємо в гарячу духовку на 20 хвилин.