Швидкий рибний пиріг з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Заливні пироги на кефірі - блюдо, яке можна не тільки подати на стіл, але і взяти на роботу в якості перекусу. Тому раджу подивитися, як приготувати швидкий рибний пиріг з зеленою цибулею.
Заливні пироги - одні з найшвидших в приготуванні, так що їх можна спекти навіть пізно ввечері або рано вранці, поки ви збираєтеся на роботу. В якості начинки можуть служити овочі, фарш, яйця або риба. В даному рецепті начинка складається з рибних консервів, відварених яєць і зеленої цибулі, приправлених чорним меленим перцем. Тісто на кефірі злегка піднімається в духовці і утворює красиву блискучу корочку зверху пирога, що дозволяє подати його і на святковий стіл.
- Борошно - 250 грам
- Кефір - 400 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Яйце варене - 3 штуки
- Рибні консерви - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Яйця змішайте з кефіром, цукром, сіллю, рослинним маслом і просіяного борошном. Додайте соду і добре перемішайте. Testo майже.
2. З рибних консервів попередньо злийте рідину, розімніть їх виделкою. Додайте нарізані відварені яйця і подрібнену цибулю. Приправте чорним меленим перцем і перемішайте.
3. Форму змастіть рослинною або вершковим маслом, вилийте в неї половину тесту. Акуратно викладіть начинку і зверху вилийте другу половину тіста. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45 хвилин. Смачного!