Швидкий рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Щоб довго не возитися з випічкою, ви можете скористатися цим рецептом пирога, який готується дуже швидко і просто. Вам не доведеться розгортати тісто, так як воно готується з начинкою.
Для цього рецепта вам знадобиться консерва з риби. Можна брати будь-які на ваш смак або ж зробити "мікс" з різних сортів. Після випікання пиріг трохи остудіть, дайте йому постояти в формі, накривши випічку рушником. Щоб дізнатися, як приготувати швидкий рибний пиріг, уважно прочитайте цей рецепт.
- Борошно - 1 Склянка
- Рибні консерви - 1 штука (банку)
- Майонез - 375 грам
- Розпушувач - 1 штука (пакетик)
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
Відкрийте банку з рибної консервою, злийте з неї зайву рідину і викладіть вміст в миску. Розімніть рибу за допомогою вилки.
Вбийте в миску до рибної консерві три сирих курячих яйця.
Ретельно перемішайте рибну консерву з сирими курячими яйцями. Це можна зробити за допомогою вилки або віночка.
Додайте в отриману масу майонез. Його можна замінити на сметану, або ж додайте і сметану, і майонез в рівних пропорціях.
Борошно просійте кілька разів через сито, змішайте її з розпушувачем. Якщо його немає, то можете використовувати звичайну харчову гашене соду. Введіть борошняну масу до решти інгредієнтів в мисці.
У сковороду влийте рослинне масло, розігрійте його на плиті. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Пасеруйте його до прозорості і викладіть в миску.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти в мисці. Посоліть і поперчіть за смаком. Також можна додати різні спеції і прянощі.
Змастіть рослинним маслом форму для запікання, вилийте в неї тісто. Розігрійте духовку до двохсот градусів і випікайте в ній рибний пиріг близько тридцяти хвилин.