Рецепт Пісний рибний пиріг фото

Пісний рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Пісні страви
На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Для любителів рибних пирогів

Опис приготування:

У теплій воді розвести дріжджі, додати сіль, цукор, рослинна олія. Ретельно вимішуючи, поступово всипати борошно. Замісити не рідким, зручне для розкочування тісто. Поставити на 1, 5 - 2 години в тепле місце. У підсоленій воді відварити рис до напівготовності. Видалити з риби великі кістки і розім'яти. На рослинному маслі обсмажити дрібно порізану цибулю. Коли цибуля буде золотистого кольору, додати рис і протушкувати 2 хвилини. Мал і цибулю змішати з рибою. Розкачати 2/3 тесту. Форму змастити і викласти розкачане тісто так, щоб утворилися бортики. Начинку з лука, рису і риби викласти на тісто. Розкачати тісто і накрити їм начинку, защипати краї. Випікати до утворення скоринки при 200 0З.

  • Тепла вода - 1 Склянка
  • Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 4 чайних ложки
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 130 грам
  • Мука - 4 склянки
  • Цибулина - 1 штука
  • Мал - 1/3 склянки
  • Банку консервованої горбуші - 2 штуки
У теплій воді розвести дріжджі, додати сіль, цукор, рослинна олія. Ретельно вимішуючи, поступово всипати борошно. Замісити не рідким, зручне для розкочування тісто. Поставити на 1, 5 - 2 години в тепле місце. У підсоленій воді відварити рис до напівготовності. Видалити з риби великі кістки і розім'яти. На рослинному маслі обсмажити дрібно порізану цибулю. Коли цибуля буде золотистого кольору, додати рис і протушкувати 2 хвилини. Мал і цибулю змішати з рибою. Розкачати 2/3 тесту. Форму змастити і викласти розкачане тісто так, щоб утворилися бортики. Начинку з лука, рису і риби викласти на тісто. Розкачати тісто і накрити їм начинку, защипати краї. Випікати до утворення скоринки при 200 0З.

Схожі рецепти