Пісний рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів рибних пирогів
У теплій воді розвести дріжджі, додати сіль, цукор, рослинна олія. Ретельно вимішуючи, поступово всипати борошно. Замісити не рідким, зручне для розкочування тісто. Поставити на 1, 5 - 2 години в тепле місце. У підсоленій воді відварити рис до напівготовності. Видалити з риби великі кістки і розім'яти. На рослинному маслі обсмажити дрібно порізану цибулю. Коли цибуля буде золотистого кольору, додати рис і протушкувати 2 хвилини. Мал і цибулю змішати з рибою. Розкачати 2/3 тесту. Форму змастити і викласти розкачане тісто так, щоб утворилися бортики. Начинку з лука, рису і риби викласти на тісто. Розкачати тісто і накрити їм начинку, защипати краї. Випікати до утворення скоринки при 200 0З.
- Тепла вода - 1 Склянка
- Сухі дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 4 чайних ложки
- Сіль - 3/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 130 грам
- Мука - 4 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Мал - 1/3 склянки
- Банку консервованої горбуші - 2 штуки