Вафлі з куркою і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати дуже смачні закусочні вафлі з вареним курячим м'ясом і ароматним зеленим луком. Такі вафлі готуються швидко, нагадують ледачі пиріжки, їх зручно брати з собою для перекусу.
Такі вафлі можна подати як на сніданок, так і в якості закуски. Я часто загортаю у фольгу і беру з собою на пікнік. Виходять вафлі ніжними, ситними і дуже смачними!
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 60 грам
- Молоко коров'яче - 60 грам
- Цибуля зелена - 20 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Вода - 500 мілілітрів (для відварювання курячого філе)
- Сіль - за смаком За смаком
- Перець чорний мелений - за смаком За смаком
- Олія соняшникова - 50 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця розбийте в миску, додайте сметану і молоко.
Віночком збийте яйця зі сметаною і молоком.
В отриману суміш просійте борошно, змішану з розпушувачем.
Перемішайте інгредієнти до отримання однорідного тіста.
У тісто додайте відварену заздалегідь в підсоленій воді курячу грудку, нарізану кубиками, і нарізаний тонкими кільцями зелена цибуля.
Перемішайте тісто, всипте сіль, чорний мелений перець і влийте олію.
Знову перемішайте. Приступаємо до приготування вафель.
Розігрійте електровафельніцу з товстими пластинами. Викладайте тісто столовою ложкою, використовуючи для кожної вафлі 1, 5-2 ст. L. Тесту. Готуйте вафлі до рум'яної скоринки.
Таким чином спечіть все вафлі. У мене вийшло 9 вафель.
Подавайте вафлі з куркою і зеленою цибулею до столу гарячими або теплими.
Смачного!
Смачного!