Рецепт Пиріг киш з куркою фото

Пиріг киш з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Існує досить варіантів приготування цієї пирога. Основа завжди робиться з рубленого тесту, а начинка може бути найрізноманітнішою. Пиріг виходить відкритий і дуже красивий.

Приготувати пиріг киш з куркою в домашніх умовах можна з різною начинкою. У нашому випадку - це курка і сир. Особливості пирога в тому, що він відкритий і робиться з заливкою. Випікається пиріг швидко і виходить дуже смачний.

  • Куряче м'ясо - 250 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 260 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Рослинна олія - 1 штука
пиріг киш з куркою - фото крок 1
1. Незважаючи на те, що часу на приготування пирога йде близько 2 годин, результат вразить навіть найвибагливішого гурмана.
пиріг киш з куркою - фото крок 2
2. Починаємо рубати масло з борошном ножем до утворення крихти. Додаємо 1 яйце, сметану і сіль. Замішуємо еластичне тісто і прибираємо його в холодильник на 2 годину.
пиріг киш з куркою - фото крок 3
3. Вирівнюємо і розподіляємо рівномірно тісто по формі для запікання. Тепер потрібно поставити форму в духовку і запікати близько 10 хвилин.
пиріг киш з куркою - фото крок 4
4. Поки наше тісто сушиться в духовці, натираємо сир на тертці і частина його нарізаємо дрібними кубиками.
пиріг киш з куркою - фото крок 5
5. Обсмажуємо м'ясо з цибулею. Солимо і приправляємо за смаком.
пиріг киш з куркою - фото крок 6
6. Поки смажиться м'ясо можна збити яйця з вершками. Можна скористатися міксером, а можна збивати ручним віночком.
пиріг киш з куркою - фото крок 7
7. На дно викладаємо натертий сир, потім м'ясо з цибулею і зверху знову кубики сиру. Вливаємо заливку і ставимо в духовку ще на півгодини.
пиріг киш з куркою - фото крок 8
8. Після випікання даємо пирога трохи охолонути і нарізаємо порційно. Смачного!

Схожі рецепти