Брокколі дощ

Рецепт Брокколі дощ фото

Кіш з брокколі готується просто. Виходить ситне і корисне блюдо, яке припаде до душі навіть тим, хто брокколі не любить. Спробуйте! Тісто для Кіша з брокколі після замісу потрібно півгодини витримати в холодильнику. Вода для замісу використовується крижана. Відварені брокколі обов'язково обсушити на серветці, щоб пиріг не був надмірно вологим. Кі...

Читати далі

Кіш з рибою і шпинатом

Рецепт Кіш з рибою і шпинатом фото

Відкритий пиріг з хрусткого пісочного тіста з найніжнішої начинкою. Кіш приготуємо з листям шпинату і сьомгою в вершкової заливці. Такий пиріг можна подати до святкового столу.Основу для пирога, попередньо, потрібно запекти, так як начинка рідка і вона може розм'якшити тісто. Коли основа буде готова, наповнимо її начинкою. Кількість шпинату і риб...

Читати далі

Кіш з брокколі та сиром

Рецепт Кіш з брокколі та сиром фото

Якщо ваша морозильна камера занадто заповнена різноманітними продуктами, можна її трохи розвантажити). У цьому допоможе простий і смачний рецепт, як приготувати киш з брокколі та сиром.Спершу варто обсмажити брокколі і бекон, потім викласти все в форму для запікання, додати сир і залити яєчною сумішшю. Готовий киш варто остудити перед подачею на ...

Читати далі

Кіш з куркою і брокколі

Рецепт Кіш з куркою і брокколі фото

Брокколі - дуже древня однорічна культура, відома ще з часів Стародавнього Риму. Її називають королевою сімейства капустяних. Мій рецепт, як приготувати киш з куркою і брокколі, дуже вдалий.З цієї кількості продуктів вийде ось таких два-три рум'яних пиріжка. Все залежить від розміру форми. Начинки теж вистачить. Рецепт, як приготувати киш з курко...

Читати далі

Кіш з куркою і помідорами

Рецепт Кіш з куркою і помідорами фото

Пропоную приготувати дуже смачний і ситний пиріг. Ніжна вершкова начинка, ідеально підходять печені помідори… обов'язково спробуйте! Такий пиріг можна їсти на сніданок, обід і вечеря.Пироги можуть бути не тільки солодкими. Якщо приготувати пиріг, наприклад, з куркою, то він вийде ситним і дуже смачним! Шматочком такого пирога можна цілком наситит...

Читати далі

Кіш з курячою грудкою і горошком

Рецепт Кіш з курячою грудкою і горошком фото

Кіш - це страва французької кухні. Це відкритий, смачний пиріг з пісочного або листкового тіста з яєчної начинкою з різних добавок. Прочитайте, як приготувати киш з курячою грудкою і горошком.Ситні пироги з м'ясом або птахом - відмінний варіант для обідів. Особисто мені, наприклад, більш ніж достатньо одного шматка такого пирога з порцією салату ...

Читати далі

Кіш з шинкою і сиром

Рецепт Кіш з шинкою і сиром фото

Кіш з шинкою і сиром - пиріг, який прийшов з Франції, в нашому будинку його цінують за смак, а його аромат збирає за стіл всю нашу велику родину.Спочатку треба приготувати тісто для Кіша, а потім начинку. Тісто викладаємо у форму, поверх - начинка і все рясно присипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку на півгодини. Такий киш смачним буде і х...

Читати далі

Кіш класичний

Рецепт Кіш класичний фото

Як приготувати киш класичний? Цей вид випічки найчастіше з себе представляє відкритий пиріг з дріжджового, листкового або пісочного тіста з м'ясною або овочевий начинкою. Дуже ситно і смачно! Я дуже люблю готувати відкриті солоні пироги. У французькій кухні їх прийнято називати "киш" . Вони соковиті, смачні, ароматні. Сьогодні пропоную вам пригот...

Читати далі

Киш Lorraine

Рецепт Киш Lorraine фото

Кіш лорен готується з прожареним беконом і тертим твердим сиром. Основа для Кіша робиться з пісочного тіста. Приготуйте його заздалегідь або купіть готове пісочне тісто. Давайте готувати.За право називати киш традиційною кухнею борються Франція і Німеччина. Так як винайдений він був на кордонах цих двох країн. Тому киш можна віднести і до обох ку...

Читати далі

Кіш на кукурудзяному Korže

Рецепт Кіш на кукурудзяному Korže фото

Якщо ви любите заливні пироги, то цей рецепт обов'язково варто повторити для різноманітності. Дуже класний корж, апетитна і цікава начинка, не надто складний процес. Чудове поєднання! Вашій увазі хочу запропонувати ідею, як приготувати киш на кукурудзяному коржі з беконом, запеченими помідорами і пореєм. Полента - чудове рішення для основи такого...

Читати далі

Кіш з шинкою

Рецепт Кіш з шинкою фото

Не лякайтеся неросійського назви - в дійсності, рецепт Кіша з шинкою гранично простий. Приготувати його будинку вам не важко буде. Однак смак у цього Кіша - просто чудовий.Кіш - традиційна випічка французького народу, в яку вони, як і італійці в піцу, що тільки не додають. В даному випадку пропоную вашій увазі рецепт Кіша з шинкою - один з найпоп...

Читати далі

Міні-киш з беконом

Рецепт Міні-киш з беконом фото

Відкритий пиріг "кіш" Зараз популярний у багатьох країнах. Але спочатку він прийшов з Франції. У ньому багато начинки, яку прийнято перемішувати з заливкою, а тісто зовсім тонке. Рецепт читайте! Начинка у даній випічки дуже різноманітна. Може бути і солодкою, і ситної. Сьогодні вивчимо другий варіант. Він підходить в якості закуски на святковий с...

Читати далі

Кіш з сиром, горошком і м'ятою

Рецепт Кіш з сиром, горошком і м'ятою фото

Для сніданку або навіть вечері заливний пиріг з яйцями - це приголомшлива ідея. Варіантів начинки може бути нереальне безліч. Один дуже смачний і апетитний я якраз хочу вам запропонувати на пробу.Хочу навчити вас готувати киш з сиром, горошком і м'ятою. Виходить нереально яскравий і смачний пиріг, який займе трохи вашого часу. Таке блюдо з задово...

Читати далі

Міні-людина «Лосось в вершках»

Рецепт Міні-людина «Лосось в вершках» фото

Сонячні порційні киши для любителів рибних пирогів! Хрустке тісто і ніжна соковита начинка не залишать байдужими нікого. Спробуйте приготувати, Вам сподобається! Крупу можна використовувати будь-яку на ваш смак - киноа, Мал, пшоно, навіть гречку. Але шар крупи обов'язковий - він вбирає в себе соки риби і не дає денце відмокати. Пробуйте! Вершкове...

Читати далі

Кіш з сиром і помідорами

Рецепт Кіш з сиром і помідорами фото

Кіш - це дуже смачний відкритий пиріг на основі пісочного тіста з найрізноманітнішими начинками. Пропоную приготувати киш з сиром і помідорами. Перед таким поєднанням неможливо встояти! Соковитий, ароматний і незвичайно ніжний, він неодмінно буде вам до смаку. Кіш подають, як правило, в охолодженому вигляді, і серед ситних закусок він безсумнівно...

Читати далі