Рецепт Киш Lorraine фото

Киш Lorraine
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Кіш
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кіш лорен готується з прожареним беконом і тертим твердим сиром. Основа для Кіша робиться з пісочного тіста. Приготуйте його заздалегідь або купіть готове пісочне тісто. Давайте готувати.

Опис приготування:

За право називати киш традиційною кухнею борються Франція і Німеччина. Так як винайдений він був на кордонах цих двох країн. Тому киш можна віднести і до обох кухням. Відрізнити їх можна тільки по начинки. Кіш лорен повноправно вважається французьким блюдом. Готуйте його із задоволенням. Рецепт Кіша лорен спеціально для вас.

  • Пісочне тісто - 350 грам
  • Твердий сир - 250 грам (будь-сир, який добре плавиться.)
  • Бекон - 200 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Нежирні вершки - 200 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
киш Lorraine - фото крок 1
Наріжте бекон тонкою соломкою і обсмажте.
киш Lorraine - фото крок 2
Обсмажений бекон викладіть на паперову серветку, щоб зайвий жир стік.
киш Lorraine - фото крок 3
Приготуйте форму для випікання Кіша. Покрийте її пекарської папером, трохи присипте борошном.
киш Lorraine - фото крок 4
Розкачайте пісочне тісто колом.
киш Lorraine - фото крок 5
Викладіть тісто у форму для випікання і відріжте зайві з краю.
киш Lorraine - фото крок 6
Натріть твердий сир. Половину сиру викладіть у форму для випікання на тісто. Зверху сиру викладіть бекон.
киш Lorraine - фото крок 7
Збийте в чашці яйце з молоком і вершками. Додати сіль, поперчіть за смаком. Насипте лавр у кюче.
киш Lorraine - фото крок 8
Засипте начинку Кіша залишилися тертим сиром.
киш Lorraine - фото крок 9
Випікайте киш лорен в розігрітій на 200 градусів духовці 30-40 хвилин. Насолоджуйтесь його чудовим ніжним смаком.

Схожі рецепти