Дієтичний киш з червонокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Ні для кого не секрет, що капуста - дуже корисний овоч і готувати з неї можна дуже багато страв. Так давайте ж приготуємо смачне і корисне блюдо, яке можна подати як до обіду, так і до вечері.
Страви з червонокачанної капусти завжди виходять не тільки корисними, але і яскравими, барвистими. Я розповім вам, як приготувати дієтичний киш з червонокачанної капусти, а ви зможете нагодувати свою сім'ю смачним і корисним стравою. Рецепт дуже простий, до капусти можна додати не тільки горошок і кукурудзу, але і болгарський перець, нежирний сир. Готуємо!
- Капуста - 150-200 грам (червонокачанна)
- Зелений горошок - 2 Ст. Ложки
- Кукурудза - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно цільнозернове - 2 Ст. Ложки (пшеничне)
- Кефір - 0, 5 склянки
- Куркума - 1 Чайна ложка (або каррі)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 0, 5 Ст. Ложки
Дрібно нарізаємо краснокочанную капусту, посипаємо дрібкою солі і злегка мнемо капусту.
Форму для запікання змастіть рослинною олією і злегка обсипаємо борошном.
Викладаємо у форму капусту, додаємо горошок і кукурудзу. У мене вони заморожені, можна взяти консервовані. Перемішуємо.
У миску вбиваємо яйця, додамо кефір і дрібку солі. І віночком збиваємо до однорідності.
Додаємо цельнозерновую пшеничне борошно і спеції. І знову віночком збиваємо-перемішуємо.
Рівномірно заливаємо сумішшю капусту з овочами.
І запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-40. От і все, можна приступати до трапези.