Рецепт Дієтичний киш з червонокачанної капусти фото

Дієтичний киш з червонокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Бобові, Яйця, Горох, Кукурудза, Червона капуста
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Кіш

Ні для кого не секрет, що капуста - дуже корисний овоч і готувати з неї можна дуже багато страв. Так давайте ж приготуємо смачне і корисне блюдо, яке можна подати як до обіду, так і до вечері.

Страви з червонокачанної капусти завжди виходять не тільки корисними, але і яскравими, барвистими. Я розповім вам, як приготувати дієтичний киш з червонокачанної капусти, а ви зможете нагодувати свою сім'ю смачним і корисним стравою. Рецепт дуже простий, до капусти можна додати не тільки горошок і кукурудзу, але і болгарський перець, нежирний сир. Готуємо!

  • Капуста - 150-200 грам (червонокачанна)
  • Зелений горошок - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно цільнозернове - 2 Ст. Ложки (пшеничне)
  • Кефір - 0, 5 склянки
  • Куркума - 1 Чайна ложка (або каррі)
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія - 0, 5 Ст. Ложки
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 1
Дрібно нарізаємо краснокочанную капусту, посипаємо дрібкою солі і злегка мнемо капусту.
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 2
Форму для запікання змастіть рослинною олією і злегка обсипаємо борошном.
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 3
Викладаємо у форму капусту, додаємо горошок і кукурудзу. У мене вони заморожені, можна взяти консервовані. Перемішуємо.
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 4
У миску вбиваємо яйця, додамо кефір і дрібку солі. І віночком збиваємо до однорідності.
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 5
Додаємо цельнозерновую пшеничне борошно і спеції. І знову віночком збиваємо-перемішуємо.
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 6
Рівномірно заливаємо сумішшю капусту з овочами.
дієтичний киш з червонокачанної капусти - фото крок 7
І запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-40. От і все, можна приступати до трапези.

Схожі рецепти