Суп з червонокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)
До мене в руки потрапила червона капуста. Думала я, що з нею зробити. Не хотілося просто рубати її на салат. Тому в пошуках цікавого я натрапила на наступний рецепт цікавого сурчіка.
Прочитайте про те, як приготувати суп із червонокачанної капусти. А точніше ми зваримо суп-пюре. Він виходить кисло-солодким і пікантним. У нього будемо додавати вино. Так що, такий суп підійде для романтичного вечора або вечері при свічках. А готується він не дуже складно.
- Червона капуста - 400 грам
- Цукор - 20 грам
- Бульйон курячий - 1 літр
- Червоне вино - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Імбир - 10 грам
- Твердий сир - 200 грам
Капусту нашаткуйте. Лук почистіть і дрібно наріжте. Імбир очистіть і натріть на тертці.
Рослинна олія доведіть до кипіння з цукром в сотейнику.
Обсмажте в олії цибулю до рум'яного кольору. Потім додайте капусту. Готуйте овочі, помішуючи, протягом 7 хвилин. Далі влийте вино і випарити його.
Окремо підігрійте бульйон. Влийте його в капусту. Додайте імбир, сіль, корицю і перець. Доведіть суп до кипіння. Варіть його протягом 30 хвилин на слабкому вогні.
Подрібніть суп блендером. Подавайте його з сухою зеленню і сиром. Смачного!