Рецепт Суп з червонокачанної капусти фото

Суп з червонокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Цибуля , Червона капуста
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До мене в руки потрапила червона капуста. Думала я, що з нею зробити. Не хотілося просто рубати її на салат. Тому в пошуках цікавого я натрапила на наступний рецепт цікавого сурчіка.

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати суп із червонокачанної капусти. А точніше ми зваримо суп-пюре. Він виходить кисло-солодким і пікантним. У нього будемо додавати вино. Так що, такий суп підійде для романтичного вечора або вечері при свічках. А готується він не дуже складно.

  • Червона капуста - 400 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Бульйон курячий - 1 літр
  • Червоне вино - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Імбир - 10 грам
  • Твердий сир - 200 грам
суп з червонокачанної капусти - фото крок 1
Капусту нашаткуйте. Лук почистіть і дрібно наріжте. Імбир очистіть і натріть на тертці.
суп з червонокачанної капусти - фото крок 2
Рослинна олія доведіть до кипіння з цукром в сотейнику.
суп з червонокачанної капусти - фото крок 3
Обсмажте в олії цибулю до рум'яного кольору. Потім додайте капусту. Готуйте овочі, помішуючи, протягом 7 хвилин. Далі влийте вино і випарити його.
суп з червонокачанної капусти - фото крок 4
Окремо підігрійте бульйон. Влийте його в капусту. Додайте імбир, сіль, корицю і перець. Доведіть суп до кипіння. Варіть його протягом 30 хвилин на слабкому вогні.
суп з червонокачанної капусти - фото крок 5
Подрібніть суп блендером. Подавайте його з сухою зеленню і сиром. Смачного!

Схожі рецепти