Суп-пюре з червонокачанної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам здивувати своїх домочадців яскравим обідом, який підкорить їх серце і смакові рецептори. Розповім вам, як приготувати суп-пюре з червонокачанної капусти. Це неймовірно красиво і смачно!
Подавайте суп порційно в тарілках, присипавши зверху залишеної капустою, сухариками, зеленню, а гурманам можна запропонувати покласти шматочок блакитного сиру. Таке першу страву подавайте гарячим. Воно не залишить байдужим ні дорослого, ні дитини. Суп виглядає яскраво, а на смак він просто приголомшливий. Здивуйте і порадуйте своїх рідних і близьких смачним і святковим обідом. Смачного.
- Краснокачаная капуста - 900 грам
- Картопля - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Бульйон - 1 літр (курячий або овочевий)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
У велику і глибоку каструлю киньте топитися масло. Туди ж відправте дрібно нарізану цибулю і часник. Помішуючи, готуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Через деякий час до цибулі і часнику відправте нашатковану капусту і порізаний кубиком картопля. Овочі добре посоліть і поперчіть. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Коли капуста пустить сік, додайте до овочів бульйон. Накрийте знову каструлю кришкою і на великому вогні проваріть ще 8 хвилин.
В окрему миску відкладіть пару столових ложок капусти.
Інша частина каструлі готуйте ще 5 хвилин, щоб капуста стала м'якою. Далі пюріруйте овочі занурювальним блендером до одноманітної гладкої консистенції.