Салат з червонокачанної капусти з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Солодкі салати недарма вважаються одними з найсмачніших і відмінно підходять для будь-якого столу. Тому розповім, як приготувати салат із червонокачанної капусти з родзинками, простий і смачний.
Цей салат стане одним з ваших улюблених, так як він дуже легкий в приготуванні. Настійно рекомендую вам додати жменю подрібнених горіхів, так салат стане ще смачніше. Обов'язково додайте мед до заправки, щоб вона стала більш ароматною: саме він в поєднанні з родзинками і капустою робить салат солодким. Ви можете потримати салат в холодильнику більше, ніж чотири години, від цього він стане тільки краще.
- Капуста червонокачанна - 300 грам
- Яблуко - 150 грам
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Тонко наріжте капусту, посоліть її і злегка пам'ятаєте. Натріть на середній терці яблуко і додайте його до капусти.
2. В окремій мисці змішайте мед, оцет і рослинне масло. Добре перемішайте і додайте заправку до салату. Додайте жменю промитого родзинок і добре перемішайте всі інгредієнти.
3. Поставте салат в холодильник на 4 годину, щоб він добре промаринуватися. Смачного!