Рецепт Безглютеновий киш фото

Безглютеновий киш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Рисове борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Без глютену
На обід , На вечерю
Випічка , Кіш
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кіш - це відкритий французький пиріг з різною начинкою. Варіантів приготувань існує багато, сьогодні я хочу запропонувати безглютеновий киш.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати безглютеновий киш. Начинку ви підбирайте на свій смак, можна використовувати гриби, шпинат, томати або спаржу. Такий варіант особливо оцінять алергіки, адже в складі немає глютену, яєць і молочних продуктів. Однак незважаючи на це, киш виходить ніжним, вершковим і неймовірно смачним! Так що беріть рецепт на замітку!

  • Борошно рисове - 60 грам
  • Заголовок Бондюель - 100 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 160 мілілітрів(80 мл. - в тісто, 80 мл, - для суміші з тофу)
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1/2 ç.l. - в тісто, 1/2 ç.l. - в начинку)
  • Пісний майонез - 4 Ст. Ложки
  • Тофу - 250 грам
  • Веганські сир - 60-70 грам
  • Брокколі - 150-200 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
безглютеновий киш - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
безглютеновий киш - фото крок 2
Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці.
безглютеновий киш - фото крок 3
Додайте воду і масло.
безглютеновий киш - фото крок 4
Добре вимісити тісто. Скатайте в шар, оберніть в плівку і приберіть на 20 хвилин.
безглютеновий киш - фото крок 5
Брокколі відварити пару хвилин в киплячій воді.
безглютеновий киш - фото крок 6
Подрібніть тофу до однорідної консистенції разом з водою і пісним майонезом. Додайте сіль і перець.
безглютеновий киш - фото крок 7
Тісто розподіліть по формі для випічки, зробіть бортики і наколи виделкою.
безглютеновий киш - фото крок 8
Брокколі наріжте на скибочки, змішайте з масою з тофу. Викладіть у форму.
безглютеновий киш - фото крок 9
Зверху посипте тертим сиром і італійськими травами. Випікайте киш 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
безглютеновий киш - фото крок 10
Bezglyutenovиy кіче готовий, смачного!

Схожі рецепти