Безглютеновий киш
(покроковий рецепт з фото)
Кіш - це відкритий французький пиріг з різною начинкою. Варіантів приготувань існує багато, сьогодні я хочу запропонувати безглютеновий киш.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати безглютеновий киш. Начинку ви підбирайте на свій смак, можна використовувати гриби, шпинат, томати або спаржу. Такий варіант особливо оцінять алергіки, адже в складі немає глютену, яєць і молочних продуктів. Однак незважаючи на це, киш виходить ніжним, вершковим і неймовірно смачним! Так що беріть рецепт на замітку!
- Борошно рисове - 60 грам
- Заголовок Бондюель - 100 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Вода - 160 мілілітрів(80 мл. - в тісто, 80 мл, - для суміші з тофу)
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка(1/2 ç.l. - в тісто, 1/2 ç.l. - в начинку)
- Пісний майонез - 4 Ст. Ложки
- Тофу - 250 грам
- Веганські сир - 60-70 грам
- Брокколі - 150-200 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці.
Додайте воду і масло.
Добре вимісити тісто. Скатайте в шар, оберніть в плівку і приберіть на 20 хвилин.
Брокколі відварити пару хвилин в киплячій воді.
Подрібніть тофу до однорідної консистенції разом з водою і пісним майонезом. Додайте сіль і перець.
Тісто розподіліть по формі для випічки, зробіть бортики і наколи виделкою.
Брокколі наріжте на скибочки, змішайте з масою з тофу. Викладіть у форму.
Зверху посипте тертим сиром і італійськими травами. Випікайте киш 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Bezglyutenovиy кіче готовий, смачного!