Кіш на кукурудзяному Korže
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите заливні пироги, то цей рецепт обов'язково варто повторити для різноманітності. Дуже класний корж, апетитна і цікава начинка, не надто складний процес. Чудове поєднання!
Вашій увазі хочу запропонувати ідею, як приготувати киш на кукурудзяному коржі з беконом, запеченими помідорами і пореєм. Полента - чудове рішення для основи такого пирога, на мій погляд. Результатом ви точно залишитеся задоволені. Начинку, до речі, можна і урізноманітнити, використовуючи будь-які інші овочі, гриби, зелень і т.Д.
- Зерно зернових - 1/2 склянки
- Вода - 2 склянки (або бульйон)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Бекон - 4-5 скибочок
- Помідор - 3-4 штук
- Порей - 1 штука(+ вершкове масло для смаження)
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сир - 100-150 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Насамперед викладіть на деко бекон і нарізані половинками помідори. Надішліть в розігріту духовку хвилин на 20.
2. За цей час можна зайнятися коржем. Воду або бульйон доведіть до кипіння.
3. Всипте крупу тонкою цівкою, постійно помішуючи. Додайте масло і сіль за смаком. Варіть близько 15 хвилин на мінімальному вогні.
4. Готову поленту викладіть у форму, змащену маслом.
5. Розрівняйте, щоб вийшов корж. Дістаньте з духовки бекон з помідорами і відправте корж хвилин на 20.
6. Паралельно на вершковому маслі обсмажте до м'якості порей.
7. Підрум'яниться корж дістаньте і залиште остигати.
8. Для приготування заливки в глибоку миску вбийте яйця.
9. Додайте молоко.
10. Додайте за смаком сіль і перець.
11. З'єднайте запечений бекон, нарізаний невеликими шматочками, порей і помідори. Викладіть рівним шаром начинку на корж.
12. Акуратно вилийте заливку.
13. Присипте тертим сиром і відправте в духовку хвилин на 35-45.
14. Обладнаний киш на кукурудзяному коржі готовий.
Смачного!
Смачного!