Випічка на кукурудзяному борошні
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати не традиційну шарлотку, а випічку на кукурудзяному борошні, скористайтеся цим рецептом. Пиріг неодмінно вийде дуже ніжним і ароматним. Підійде і до прийому гостей!
Цей рецепт простий у виконанні і не займає багато часу. Всі компоненти з рецепта випічки на кукурудзяному борошні можна придбати в найближчому супермаркеті. Вони доступні кожному. Особливість рецепту в тому, що замість звичайної використовується кукурудзяна мука. Вона робить пиріг дуже симпатичним і життєрадісним завдяки своєму яскравому кольору. Як наповнювач можна використовувати будь-які фрукти, які вам подобаються. Обов'язково спечіть пиріг за цим рецептом і порадуйте своїх близьких і друзів новинкою до чаю. Буде смачно і весело!
- Вершкове масло - 255 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Розпушувач тіста - 5 грам
- Кориця мелена - 2 чайних ложки
- Цукор - 200 грам
- Заголовок Бондюель - 200 грам
- Яблука - 4 штуки

1. Дістаньте масло з холодильника, залиште його при кімнатній температурі, поки воно не стане м'яким. За цим рецептом також можна розтопити масло.

2. Збийте масло з цукром. Повинна вийти дуже світла, збільшилася в кілька разів суміш. Тепер вводите по одному яйця (всього їх три). Продовжуйте збивати. Суміш ще збільшиться в об'ємі і посвітлішає.

3. Додайте кукурудзяну муку разом з розпушувачем. Продовжуйте розмішувати до повної однорідності.

4. Отриману густу масу викладіть в промаслений форму. Лопаткою розрівняйте тісто. Зверху викладайте порізані дольками яблука. Намагайтеся укласти їх щільно - краще внахлест.

5. Посипте на яблука корицю і цукор.

6. Пиріг випікайте при 180 градусах. Час в духовці - приблизно 40 хвилин. Готовий пиріг необхідно остудити. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати випічку на кукурудзяному борошні, спробуйте спекти пиріг самостійно. Смачного!